top of page

Makeita mailoja myynnissä!

Pickleballia on vaikea pelata ilman asianmukaisia varusteita. Peliasuksi riittävät t-paita, shortsit ja sisäpelikengät, mutta lisäksi tarvitaan mailoja ja palloja.

Pickleball Finland välittää myyntiin huippulaadukkaita amerikkalaisia Pro-Lite Sportsin pickleball-mailoja. Suoraan varastosta tarjolla on useita eri malleja erilaisille pelityyleille ja upeita värejä vaikka ihan vaan peliasun mukaan sävy-sävyyn! Kauttamme voit tilata myös virallisia pickleball-palloja. Tutustu valikoimaan nettisivuillamme ja lue vinkit juuri sinulle sopivan mailan valintaan. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit tulla avoimille pelivuoroillemme ja kokeilla eri malleja ennen kuin teet valintasi. Ilmoita tulostasi etukäteen, niin otamme demomailoja mukaan. Tervetuloa!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page