TURNAUKSEt

Lue lisää ja ilmoittaudu: Pickleball Finland Xmas Games 2021 joulukuussa Espoossa! >>

Pickleball Finland on Suomen ylivoimaisesti kokenein pickleball-turnausten järjestäjä. Jo marraskuussa 2015 järjestimme Espoossa Suomen (ja Pohjoismaiden) kautta aikain ensimmäisen pickleball-turnauksen, kansainvälisen 1st Pickleball Finnish Openin.

Sen jälkeen olemme järjestäneet kuusi muuta turnausta, joista kesäkuussa 2017 pidetty 2nd Pickleball Finnish Open keräsi 110 osallistujaa kaikkiaan 9 maasta, ja houkutteli paikalle myös useita lajin maailmanhuippuja USA:sta ja Kanadasta. Kyseessä on tähän mennessä ylivoimaisesti suurin ja kansainvälisin pickleball-tapahtuma Suomessa ja Pohjoismaissa. Joulukuussa 2017 järjestettiin Pickleball Finland Xmas Games ja toukokuussa 2018 Pickleball Finland Spring Games. Joulukuussa 2018 oli jälleen vuorossa Xmas Games. Kesäkuussa 2019 pelattiin Espoossa Pickleball Finnish Open, ja joulukuussa Xmas Games. Koronapandemia esti turnausten pitämisen vuonna 2020. Joulukuussa 2021 järjestetään jälleen Pickleball Finland Xmas Games 2021.

Kisojen järjestämisestä olemme hankkineet kokemusta myös osallistumalla lajin muihin suurimpiin eurooppalaisiin turnauksiin ja pickleball-festivaaleihin Hollannissa, Englannissa, Saksassa, Skotlannissa ja Espanjassa, sekä verkostoitumalla pickleballin kansainvälisten katto-organisaatioiden kanssa. Pickleball Finlandin tavoitteena on tehdä kisatapahtumasta elämys, jonka järjestelyt on hoidettu asiantuntevasti, pelit sujuvat jouhevasti, ja jossa ilmapiiri on rento ja hyväntuulinen.

Lisätietoa turnauksistamme

Turnaukset Euroopassa 2022

Tähän lisäämme vuoden 2022 tärkeimpiä eurooppalaisia turnauksia sitä mukaa kun niitä julkistetaan. Turnausten järjestäminen on koronavirusepidemian vuoksi erittäin epävarmaa.