esittelyvideot

 

Tänne olemme koonneet muutamia esittelyvideoita pickleballista. Niistä käy hyvin ilmi, että laji on paitsi hauska ja kilpailuhenkinen, myös erinomaista liikuntaa kaikenikäisille ja -kuntoisille. Joko uskallat mukaan?

Katso myös miten loistavasti pickleball sopii:

Lisää pickleball-videoita:

"Sweet Sport With a Sour Name"

CBS Newsin toimittaja matkustaa Floridaan tutustumaan pickleballiin..., ja jää koukkuun ensi kerrasta alkaen. "From the moment you give it a shot, you'll be hooked." Tosi hyvä klippi!

"The Fastest-Growing Sport in America"

NBC Newsin toimittaja tekee selkoa pickleballista ja sen kasvavasta suosiosta.

"What is pickleball" 

Hyvä, lyhyt puolentoista minuutin esittely Amerikan nopeimmin kasvavasta urheilulajista, joka sopii kaikenikäisille, on helppo aloittaa, jonka perusteet oppii hetkessä, ja on kaiken lisäksi sosiaalista ja hauskaa.

Ammattilaisten näytösottelu 

ProLite Sportsin pro-tiimiin kuuluvat Gigi LeMaster, Cookie Drake, Brian Ashworth ja Bill Ritchie pelasivat rennon näytösottelun Espoossa järjestämässämme kansainvälisessä pickleball-turnauksessa kesällä 2017.

Pickleballia YLE:n Urheiluruudussa

Urheiluruutu kävi Pickleball Finlandin harjoituksissa tutustumassa lajiin. Toimittaja halusi tottakai kentälle, ja kuinkas sitten kävikään...!

"What is pickleball" 

Mark Renneson näyttää esimerkein, mistä pickleballissa on kyse, mitkä ovat sen keskeiset säännöt, ja miten pisteet lasketaan.