top of page

esittelyvideot

 

Täällä näet muutamia esittelyvideoita pickleballista. Niistä käy hyvin ilmi, että laji on paitsi hauska ja kilpailuhenkinen, myös erinomaista liikuntaa kaikenikäisille ja -kuntoisille. Toki pickleball on myös taktisesti ja teknisesti erittäin vaativaa kilpaurheilua

Katso miten loistavasti pickleball sopii myös:

Lisää pickleball-videoita:

"Sweet Sport With a Sour Name"

CBS Newsin toimittaja matkustaa Floridaan tutustumaan pickleballiin..., ja jää koukkuun ensi kerrasta alkaen. "From the moment you give it a shot, you'll be hooked." Tosi hyvä klippi!

"The Fastest-Growing Sport in America"

NBC Newsin toimittaja tekee selkoa pickleballista ja sen kasvavasta suosiosta.

"What is pickleball" 

Hyvä, lyhyt puolentoista minuutin esittely Amerikan nopeimmin kasvavasta urheilulajista, joka sopii kaikenikäisille, on helppo aloittaa, jonka perusteet oppii hetkessä, ja on kaiken lisäksi sosiaalista ja hauskaa.

Ammattilaisten näytösottelu 

ProLite Sportsin pro-tiimiin kuuluvat Gigi LeMaster, Cookie Drake, Brian Ashworth ja Bill Ritchie pelasivat rennon näytösottelun Espoossa järjestämässämme kansainvälisessä pickleball-turnauksessa kesällä 2017.

Miksi Pickleball tappaa tenniksen? 

Amerikkalaisen tennisvalmentajan näkemyksiä siitä, miksi pickleball kasvaa USA:ssa valtavaa vauhtia tenniksen kustannuksella.

Näin siirryt tenniksestä pickleballiin 

Suositun pickleball-valmentajan pikaohjeet niille, jotka siirtyvät tenniksestä pelaamaan pickleballia. Katso tämä, ja pääset alkuun paljon nopeammin.

Pickleballia YLE:n Urheiluruudussa

Urheiluruutu kävi Pickleball Finlandin harjoituksissa tutustumassa lajiin. Toimittaja halusi tottakai kentälle, ja kuinkas sitten kävikään...!

"What is pickleball" 

Mark Renneson näyttää esimerkein, mistä pickleballissa on kyse, mitkä ovat sen keskeiset säännöt, ja miten pisteet lasketaan.

bottom of page