top of page

Pickleball Finland

Pickleball Finland on pickleballin uraauurtava sanansaattaja Suomessa. Toimme pickleballin Suomeen tammikuussa 2014, ja siitä lähtien olemme levittäneet pickleballin ilosanomaa suurella sydämellä ympäri maata. Pickleball Finlandin tavoitteena on systemaattisesti lisätä pickleballin tunnettuutta sosiaalisena ja koukuttavan hauskana mailapelinä, mutta myös vaativana ja vakavasti otettavana kilpaurheilulajina, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. 

Pickleball Finland järjestää esittelytilaisuuksia, lajikokeiluja, peruskursseja, sekä kotimaisia ja kansainvälisiä turnauksia kaikentasoisille pickleballin harrastajille. Voit myös tulla mukaan useita kertoja viikossa pyöriville avoimille pelivuoroille Espoossa.

Pickleball Finland on verkostoitunut laajasti niin tavallisten pickleballin harrastajien kuin Euroopan ja maailman parhaiden pelaajien, eri maiden lajiyhdistysten ja etujärjestöjen, sekä alan johtavien amerikkalaisten välinevalmistajien kanssa. Seuraamme tiiviisti mitä lajin ympärillä meillä ja maailmalla tapahtuu, ja välitämme tietoa pickleballin harrastajille Suomessa mm. sosiaalisen median kautta.

Tuomme myös yksinoikeudella maahan ja myymme markkinoiden johtavien valmistajien, amerikkalaisten Paddletekin, Selkirkin, Diademin ja TMPR Sportsin pickleball-mailoja, sekä palloja ja muita pelivälineitä ja varusteita. Olemme pelikentillä testanneet kaikki kauttamme saatavat mailamallit. Tunnemme niiden ominaisuudet ja korkean laadun. 

Pickleballin historia Suomessa

Pickleball rantautui Suomeen ja Espooseen tammikuussa 2014, jolloin tänne muuttanut amerikkalainen Ray Schiltz toi muutaman mailan mukanaan, ja alkoi etsiä itselleen pelikaveria. Pickleballia ei Suomessa tuntenut kukaan, ja aluksi Ray pelasikin kahdestaan lajista innostuneen suomalaisen ystävänsä Tuomo Antikaisen kanssa. Pelaajien määrä kasvoi, Pickleball Finland perustettiin ja avattiin mm. omat nettisivut ja sosiaalisen median tilit lajin markkinointia varten.

Ray aloitti pickleballin pelaamisen USA:ssa vuonna 2011. Pickleball Finlandin perustaja ja lajilähettiläs Tuomo on saanut oppia monilta lajin parhailta, ja he tarjoavat nyt kokemustaan suomalaisten pickleballin harrastajien iloksi ja hyödyksi.

Sinnikkään työn, aktiivisen sosiaalisen median käytön sekä runsaan medianäkyvyyden (Pickleball Finlandista ja lajista on tehty jo reilusti yli 30 mediajuttua, joilla yli 2,7 milj. lukijaa!) ansiosta pickleballia pelataan jo reilusti yli 100 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Ja lajin kasvu jatkuu! Tervetuloa mukaan! 

Marraskuussa 2015 Pickleball Finland järjesti Espoossa Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäisen pickleball-turnauksen, 1st Pickleball Finnish Openin. Lue lisää turnauksistamme.

Pickleball_Finland logo verkkokauppa.jpg
bottom of page