top of page

tekniikkavideot

 

YouTubessa on runsaasti pickleballin keskeisten lyöntien (dinking, 3rd shot drop, jne.) tekniikoita esitteleviä videoita, joista olemme tänne keränneet muutamia parhaita. Esimerkiksi Sarah Ansboury on yksi maailman taitavimmista naispelaajista, ja hänen opetusvideonsa ovat selkeitä, seikkaperäisiä ja havainnollisia. Harjoittelemalla säännöllisesti omat taitosi kehittyvät varmasti.

"The Basic 3rd shot drop"

Sarah Ansboury opettaa, miten takarajalta lyödään "3rd shot drop", jossa pallo putoaa nätisti keittiöön, eikä vastustaja pysty lyömään sitä yläkautta takaisin.

Kämmen- ja rystypuolen "slice"

Sarah Ansbouryn opein voit laittaa kuntoon "slicen", jota tarvitset monessa eri pelitilanteessa.

Harjoittele verkolle pääsyä

Sarah Ansboury ja Stephanie Lane näyttävät erinomaisen harjoituksen, jolla treenaat dinkkausta, nostolyöntiä ja takakentältä takaisin verkolle pääsyä.

"Dinking" eli "lyhyt peli"

Dinking eli lyhyen pelin osaaminen on yksi kaikkein tärkeimpiä taitoja pickleballissa. Sarah Ansboury näyttää oikean asennon ja lyöntitekniikan.

"Blocking the ball"

Sarah Ansboury opettaa, miten pystyt tehokkaasti blokkaamaan kovaa kohti tulevan pallon ja neutraloimaan tilanteen.

"Dinking" kämmenpuolelta

Jordan Brionesin aiheena on kämmenpuolelta lyöty "dinkki", eli oman keittiöviivan takaa lyöty pallo, joka putoaa vastustajan keittiöön.

"Dinkkaus" rystypuolelta

Tällä videolla Jordan Briones opettaa rystypuolen "dinkkien" lyömisen oikeaoppisesti ja tehokkaasti.

Lisää "3rd shot drop" -treeniä

Jordan Briones näyttää seikkaperäisesti ja hidastettuna, miten voi harjoitella pickleballin vaikeinta lyöntiä, droppia takarajalta vastustajan keittiöön.

Harjoituksia seinää vasten

Joe Baker näyttää monta tapaa, joilla voit kehittää mailan- ja pallonhallintaasi ilman pelikaveria, harjoittelemalla lyöntejä seinää vasten.

"Dinkit", joista vastustaja ei voi hyökätä

Huippuammattilainen Dave Weinbach opettaa, miten lyödä dinkkejä, joilla pidät vastustajasi hyökkäysaikeet kurissa ja onnistut itse kerta toisensa jälkeen.

Näin onnistut "3rd Shot Dropissa"

Dave Weinbach kertoo, miten lyödä onnistuneesti pickleballin vaikein lyönti, 3rd shot drop. Oikotietä ei ole; Davelta oppiminen vaati tuhansia treenilyöntejä.

Hyvän "dinkin" salaisuudet hidastettuna

Dinkkaa oikein: pidä ranne jäykkänä ja "työnnä" palloa. Mene pallon alle taivuttamalla polviasi, älä selkääsi. Steve Dawsonin video näyttää oikeat liikkeet.

Kämmenpuolen "3rd Shot Drop" kuntoon

Jordan Briones näyttää, miten harjoitella kämmenpuolen 3rd shot drop'ia. Jalkojen ja kropan asennot, mailan asento, lyöntivoima ja kontrolli – kaikki on neuvottu tällä videolla.

Rystypuolen "3rd Shot Drop" kuntoon

Jordan Briones näyttää, miten harjoitella rystypuolen 3rd shot drop'ia. Jalkojen ja kropan asennot, mailan asento, lyöntivoima ja kontrolli – kaikki on neuvottu tällä videolla.

Perusasiat kuntoon!

Daniel ja Scott Moore näyttävät, miten opettelet pickleballin perusasiat – peliasento, mailan asento, jne. – oikein heti alusta asti.

Lisää "3rd Shot Drop" -treeniä

Huippuammattilaiset Catherine Parenteau ja Simone Jardim näyttävät yksityiskohtaisesti, miten harjoitella pickleballin tärkeintä lyöntiä.

Viisi asiaa, joilla saat dinkit onnistumaan 

Jordan Briones näyttää seikkaperäisesti viisi keskeistä tekijää, joilla onnistut dinkkaamisessa. Ei rakettitiedettä, vaan ihan simppeleitä juttuja. 

 Näin "nollaat" pelitilanteen volley-lyönnillä 

Jordan Briones näyttää, miten blokkaat tehokkaasti ilmasta itseäsi kohti tulevat lyönnit, ja neutraloit pelitilanteen päästäksesi taas mukaan peliin.

Kuinka välttää liian korkeita palloja? 

Bert näyttää kolme toimivaa vinkkiä, joilla voit välttää lyöntejäsi nousemasta liian korkeiksi, ja antamalla siten vastustajalle helpon paikan lopettaa pallo.

Vinkkejä parempaan dinkkaukseen 

Viisi erinomaista vinkkiä siihen, miten dinkkaaminen on muutakin kuin pelkkää pallon lyömistä edestakaisin verkon yli. Tehosta dinkkejäsi näillä neuvoilla!

Miten kehittyä taidoissasi 4.0-tasolle? 

Tim opettaa havainnollisesti viisi eri lyöntiä ja tekniikkaa, jotka sinun täytyy hallita voidaksesi nousta 4.0-tasolle ja sen yli.

TOP5-virheet, joista täytyy päästä eroon! 

Tim näyttää viisi yleisintä virhettä, joista sinun täytyy päästä eroon pickleballissa kehittyäksesi pelaajana.

bottom of page