top of page
demomailat.jpg

KÄYTETYT Pickleball-mailat 

Parhaat pickleball-mailat jopa puoleen hintaan! Huippumerkkien uudet mallikappaleet ja vähän käytetyt demomailat nopeille todella edullisesti! Paddletek, Selkirk, TMPR Sports, Onix, Diadem, jne.  Valikoima vaihtuu jatkuvasti.

Nämä pickleball-mailat ovat yksittäiskappaleita nykyisistä myyntimailoista, tai jo valmistuksesta poistuneista malleista. Osa on vielä pakkauksessaan, osaa on kokeiltu vain 10 minuuttia, ja joillakin on pelattu hieman enemmän. Mailoissa saattaa olla erilaisia pieniä käytön jälkiä tai muita kosmeettisia merkintöjä. Ne eivät kuitenkaan vaikuta peliominaisuuksiin. Mailoihin on tarvittaessa vaihdettu uusi grippiteippi.

Jos käyt pelaamassa harvoin, mutta haluat silti kunnollisen mailan, ota yhteyttä ja kysy lisää tarjolla olevista malleista! Näin varmistut mailan kunnosta etukäteen. Valikoima elää, ja parhaita riittää vain nopeimmille! Värit saattavat poiketa myynnissä olevista. Mailoilla ei ole normaalia takuuta, mutta niillä on 14 vrk palautusoikeus (ostaja vastaa palautuskuluista). Mailojen kuvat eivät ole oikeassa kokosuhteessa toisiinsa. 

Siirry tilauslomakkeeseen >>

bottom of page