top of page

Toimitusehdot

 

Voimassa 1.1.2022 alkaen

 

Pickleballiin liittyviä tuotteita välittää Pickleball Finland, joka toimittaa tilaukset tuotteiden maahantuoja Effekta Oy:lle (y-tunnus 0698919-8). Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Yritys-, julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille hinnat on ilmoitettu sivuilla ja lähettämissämme tarjouksissa ilman arvonlisäveroa, ja voimassa oleva alv lisätään tuotteiden hintaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaajan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja, jotka ovat tällä sivulla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan, ellei laissa ole toisin määrätty. Tuotteita myydään yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille (huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaille) sekä yritys-, julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille.

 

Tilaaminen

 

Kaikki tilaukset vahvistetaan Effekta Oy:n sähköpostitse lähettämällä PDF-laskulla, joka toimii samalla tilausvahvistuksena. Siinä ilmoitetaan tilitiedot, tilatut tuotteet, toimituskulut sekä tilauksen kokonaishinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarvitsemme myös tilaajan matkapuhelinnumeron Postin ja Matkahuollon kautta lähetettäviä tilauksia varten. Em. kuljetusyritykset lähettävät saapumisilmoituksen matkapuhelinnumeroon.

 

Maksuehdot ja toimitusaika yksityishenkilöille ja sellaisiksi rinnastettaville yrityksille

 

Varastossa olevat tuotteet postitetaan yleensä 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy Effekta Oy:n tilillä. Jos vakiotuote on tilapäisesti loppu, ilmoitamme siitä ja lähetämme laskun, joka erääntyy maksettavaksi ennen postitusta, tuotteiden saavuttua varastoon. Tuotteen saapumisesta ilmoitamme sähköpostitse.

 

Toimitusmyynnissä olevista tai tilaustuotteista lähetämme laskun, jonka suuruus on 25 % tuotteiden hinnasta. Tämän ennakkomaksun tulee näkyä tilillämme ennen kuin tuotteet tilataan valmistajalta. Loppuosan maksamisen tulee näkyä tilillä ennen tuotteiden postittamista. Tilaustuotteiden toimitusaika USA:sta on yleensä vähintään noin 3–4 viikkoa. Tähän vaikuttaa, olemmeko muutenkin tilaamassa tuotteita kyseiseltä valmistajalta. Yksittäistä mailaa (esim. varastosta puuttuva malli tai väri) emme tilaa, sillä sellaisen toimituskulut USA:sta ovat huomattavan korkeat. Pelipaitoja tilatessa asiakkaan tulee maksaa ko. tuotteiden hinta kokonaisuudessaan ennen kuin tilaus lähtee valmistajalle.

Toimitamme tuotteita myös ulkomaisille asiakkaille. Ulkomaille myynti edellyttää aina tuotteiden 100 % maksamista etukäteen (ml. toimituskulut), jonka jälkeen lähetys toimitetaan postiin.

Maksuehdot ja toimitusaika yritys-, julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille

Heti toimitettavista varastotuotteista lähetämme laskun, jonka maksuehto on 7 pv netto. Postitus tapahtuu normaalisti 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Laskutus mieluiten PDF-laskuna sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti verkkolaskuna. Yritys-, julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille tuotteiden hinnat on ilmoitettu sivuilla ja mm. tarjouksissa ilman arvonlisäveroa (alv 0 %). Voimassa oleva alv lisätään hintoihin.

Jos vakiotuote on tilapäisesti loppu, ilmoitamme siitä ja lähetämme laskun tuotteen saavuttua. Toimitusmyynnissä olevista tuotteista lähetämme laskun, jonka suuruus on 25 % tuotteiden hinnasta. Se tulee maksaa ennen kuin tuotteet tilataan valmistajalta. Loppuosa laskutetaan tuotteiden saavuttua. Tehdastuotteiden toimitusaika on yleensä noin 3–4 viikkoa. Yksittäistä mailaa (esim. varastosta puuttuva malli tai väri) emme tilaa, sillä sellaisen toimituskulut USA:sta ovat huomattavan korkeat. Pelipaitoja tilattaessa asiakkaan tulee maksaa ko. tuotteiden hinta kokonaisuudessaan ennen kuin tilaus lähtee valmistajalle.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset tavallisena postista noudettavana postipakettina. Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksella, jonka ilmoitamme kun lähetämme tuotteet. Posti lähettää vastaanottajalle saapumisilmoituksen tekstiviestinä (ja sähköpostilla) kun lähetys on noudettavissa.

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut. Toimituskulut ovat alkaen 7,90 euroa (normaali, postista noudettava paketti). Toimitus perille vastaanottajan osoitteeseen kuljetusyritysten lisämaksuhinnaston mukaisesti.

Em. toimituskulut edellyttävät tilattujen tuotteiden toimittamista yhtenä lähetyksenä. Mikäli tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan toivomuksesta useammassa erässä (esim. varastosta löytyvät heti ja tilaustuoteet myöhemmin), peritään jokaisesta lähetyksestä toimituskulut, alk. vähintään 7,90 euroa. 

Lähetämme asiakkaalle sähköpostilla lähetyksen seurantatunnuksen ja Posti lähettää asiakkaalle tekstiviestin ja/tai sähköpostin kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää postista noudettavia lähetyksiä toimitusehtojensa mukaisesti 7 pv. Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta Postista määräajassa ja se palautuu lähettäjälle, perimme asiakkaalta Postin meiltä perimät palautuskulut sekä uudet toimituskulut jälleen lähettämisestä. 

Vaihto- ja palautusehdot

Yksityishenkilöillä on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus osalle tuotteista tai koko lähetykselle. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vakiomallistoon kuulumattomia, asiakkaalle erikseen tehtaalta tilattuja tuotteita (= tilaustuotteita ja pelipaitoja) ei voi palauttaa eikä vaihtaa. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on myyjällä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Palautuksen tulee sisältää palauttajan nimi, osoite, puhelinnumero, pankkitilin numero sekä kopio maksetusta laskusta. Palautuksen kulut maksaa ostaja.

Palautusosoite: Pickleball Finland / Effekta Oy, Hyljeveneentie 1 D, 02260 ESPOO.

Emme vastaanota palautuksia, jotka on postitettu yli 14 vrk:n kuluttua tuotteiden toimituksesta. Kun tavara on tarkastettu ja palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaan tilille.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään kuitin tai laskun ostoksestaan palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pickleballfinland.fi

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja voi saattaa asian myös Euroopan komission ylläpitämän verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (https://ec.europa.eu/odr) ratkaistavaksi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

 

Toimittavien tuotteiden laatu ja kunto tarkistetaan niiden saapuessa varastoomme ja uudelleen aina ennen postitusta tai muuta toimitusta asiakkaalle. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@pickleballfinland.fi. Jos tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksessa, on asiakkaan tehtävä välittömästi reklamaatio ko. kuljetusyritykselle. Pickleball Finland / Effekta Oy ei vastaa vahingoista (ml. lähetyksen katoaminen), jotka Posti tai muu kuljetusyritys on aiheuttanut lähetykselle.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mailoilla on kolmen (3) kuukauden takuu valmistusvirheiden osalta. Normaali kuluminen ja virheellisen käytön aiheuttamat viat (esim. mailan hajoaminen lyömällä sitä seinään tai mailoja yhteen pelitilanteessa, tai osumalla lattiaan, tai astumalla mailan päälle), käyttäjien tekemät muutokset mailoihin, sekä mailojen väripintojen haalistuminen tai naarmuuntuminen, tai kahvagripin kuluminen eivät kuulu takuun piiriin. Takuu koskee vain tuotteen 1. omistajaa/ostajaa, eikä se ole siirrettävissä. Takuu ei koske palloja, jotka ovat kulutustavaraa. Lue ohjeet mailojen oikeasta käsittelystä. Asiakkaan tulee kyetä osoittamaan, että tuotteen vioittuessa kyse on ollut materiaaliviasta, ei edellä kuvatunlaisesta virheellisestä käytöstä.

Tietosuojaseloste

 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tiedustelun tai tilauksen yhteydessä jättämäänne sähköpostiosoitetta voidaan käyttää pickleballiin liittyvien uutiskirjeiden lähettämiseen tai muuhun lajiin liittyvään suoramarkkinointiin. Lisätietoa asiakastietojen käsittelystä, ks. tietosuojaseloste.

Vastuuvapauslauseke

Emme vastaa ylivoimaisen esteen tai esim. kuljetusyritysten aiheuttamista viivästymisistä, emmekä viivästysten aiheuttamista suorista tai välillisistä haitoista tai kustannuksista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Pickleball Finlandin sivuilla esitettävä tuote- ja muu informaatio on hankittu useista eri lähteistä, sekä perustuu omiin kokemuksiimme ja näkemyksiimme lajista. Pickleball Finlandin pyrkimyksenä on tarjota luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta Pickleball Finland ei takaa esitettyjen tietojen virheettömyyttä tai paikkansapitävyyttä.

bottom of page