top of page

Demomailat testiin

Haluaisitko ottaa tuntumaa pickleballiin ennen omien pelivälineiden hankkimista? Kunnille, oppilaitoksille ja muille yhteisö- sekä yritysasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden saada pelivälineitä kokeiltavaksi pikkurahalla. Ihastut lajiin varmasti!

Työskenteletkö liikunnanopettajana, ja haluaisit tutustuttaa oppilaasi aivan uuteen urheilulajiin? Vai toimitko kuntasi liikuntapalveluiden parissa, asiakkainasi nuoret tai seniorit? Järjestätkö liikuntatapahtumia? Kuulutko työnantajayrityksesi vapaa-ajantoimikuntaan tai vastaatko tyhy-toiminnasta?

Pickleball sopii mainiosti monenlaisille kohderyhmille sekä aktiviteetiksi kaikenlaisiin tapahtumiin, joissa liikkumisen pitää olla hauskaa, lajin aloituskynnyksen matala, sääntöjen helpot ja osallistujien tulee saada nopeasti onnistumisen kokemuksia.

Kerro meille minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä, ja tilaa meiltä setti pelivälineitä lajikokeilua varten. Veloitamme vain posti- ja toimituskulut sekä pienen välinevuokran. Välineiden lainaus ei velvoita sinua hankkimaan niitä meiltä myöhemmin, mutta sitoudut toki palauttamaan välineet takaisin heti kokeilun jälkeen omalla  kustannuksellasi. Mahdollisista rikkoontuneista tai kadonneista pelivälineistä joudumme perimään erillisen korvauksen. 

Lähetä meille sähköpostia, niin palaamme asiaan ensi tilassa. Huom! Lainavälineitä meillä on vain rajoitettu määrä, joten olethan ajoissa liikkeellä jos tarvitset niitä tiettynä päivänä.  

Yksityishenkilöt voivat valoituksetta kokeilla myynnissä olevien mailamallien demokappaleita pelivuoroillamme Espoossa ennen oman mailan hankintaa. Näin varmistut, että maila on juuri sopiva sinulle.

bottom of page