top of page

Diademin mailavalikoima aiempaakin monipuolisempi
Amerikkalaisen pickleball-mailojen laatumerkki Diademin mailavalikoima on meillä laajempi kuin koskaan. Uutuusmalli on Diadem Rush, joka on todella hyvä, paksumpirunkoinen maila erittäin edullisessa hintaluokassa. Saimme myös lisää suosittua hiilikuitupintaista huippumaila Diadem Warrior Edgeä, ja samalla sen hinta laski reilusti! Myös aloittelijoille ja harrastajatason pelaajille mainiota Diadem Team'ia on jälleen saatavilla. Kaikille kolmelle yhteistä on markkinoilla selvästi yleistynyt hieman kapeampi ja pidempi muoto, josta on monia etuja.


Diadem Rush on todella järkevänhintainen (112 euroa) maila niin aloittelijoille kuin säännöllisesti pelaaville harrastajillekin. Sen paksuus on 16 mm, joka tarjoaa parempaa pallokontrollia, suuntavakavuutta ja varmuutta droppeihin, blokkeihin ja dinkkeihin. Pidempi ja kapeampi muoto antaa enemmän lyöntivoimaa ja ulottuvuutta, ja maila on siksi omiaan myös kaksinpelissä. Karhennettu lasikuitupinta puolestaan mahdollistaa voimakkaammat kierteet.


Diadem Warrior Edge is back! Kyseessä Diademin pro-tason raakahiilikuitupintainen (Raw Carbon Fiber) maila, mutta nyt aiempaakin vielä selvästi edullisempaan hintaan! Samanmuotoinen kapeampi ja pidempi (elongated) muoto, loistava pallotatsi ja -kontrolli, mutta rungon pienemmän kennokoon vuoksi myös napakasti voimaa kun sitä tarvitset. Kuvioitu hiilikuitupinta myös pysyy karheana aivan eri tavalla kuin joidenkin muiden valmistajien mailat, jossa karheus on saatu aikaan (pois kuluvalla) pinnoitteella.


Diadem Team on mainio vaihtoehto pickleball-harrastustaan vasta aloittavalle tai jo jonkin aikaa pelanneelle. Myös Diadem Team on muodoltaan hieman kapeampi ja ulottuvampi. Tämä muoto on tullut markkinoilla selvästi suositummaksi sitä mukaa, kun enemmän ja enemmän tennispelaajia on siirtynyt pickleball-kentille. Diadem Team on hinnaltaan todella edullinen, joten pääset pelaamaan laatumailalla räjäyttämättä pankkia!


Edellisten lisäksi meiltä saatavilla myös koko mallistomme edullisin ja etenkin aloittelijoille ja myös esim. koululaiskäyttöön sopiva Diadem Hero V2, ohutrunkoinen ja edullinen voimapelaajan maila Diadem Riptide, sekä ohutrunkoinen ja "samettipintainen" ilman reunanauhaa valmistettava Diadem Icon. Eikä sovi unohtaa yhtä markkinoiden paksuimmalla 19 mm kolmikerroksisella kennorungolla ja hiilikuitupinnalla varustettua uutta huippumaila Diadem Warrioria V2:ta!


Koko markkinoiden ylivoimaisesti laajimpaan mailavalikoimaamme voit tutustua osoitteessa www.pickleballfinland.fi/pickleball-mailat.Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page