Jo viides Xmas Games -jouluturnaus Espoossa marraskuussa

Pickleball Finland järjestää jo viidennen vuosittaisen joulunalusturnauksensa Espoossa lauantaina 28. marraskuuta. Pickleball Finland Xmas Games 2020:n pelipaikkana on Kauniaisten rajalla sijaitseva hieno Targa Arena -mailapelihalli. Turnausohjelmassa ovat miesten ja naisten avoimet nelinpelit, miesten 60+ -nelinpelit, sekä sekanelinpelit. Lisäksi on alustava optio kaksinpeleille sunnuntaina 29.11.

 

Turnauksen järjestäminen on kuitenkin täysin riippuvaista siitä, miten koronavirustilanne Suomessa kehittyy syksyn mittaan. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä, ja turnaus järjestetään vain mikäli se on mahdollista tehdä turvallisesti.

 

Edellä mainituista syistä turnaukseen ilmoittautuminen avataan vasta lokakuussa. Nyt on kuitenkin jo erinomainen hetki alkaa suunnitella pelireissua Espooseen ja sopia pelikavereista. Viime vuonna turnaukseen osallistui kaikkiaan 59 pelaajaa Suomesta ja ulkomailta. Kuluneen vuoden aikana lajin harrastaminen on kasvanut voimakkaasti mm. Oulussa ja Pohjois-Savossa, ja olisikin hienoa nähdä paikalla taas uusia kasvoja.

 

Lisätietoa turnauksesta on tulossa nettisivuillemme www.pickleballfinland.fi kun turnaukseen ilmoittautuminen avautuu. Pysy kuulolla!

Please reload

TOP-jutut

Jo viides Xmas Games -jouluturnaus Espoossa marraskuussa

12.9.2020

1/3
Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Arkisto