top of page

Kuudes Pickleball Finland Xmas Games 2.–3.12. Espoossa


Pickleball Finland järjestää Espoossa 2.–3.12. järjestyksessään jo kuudennen pickleballin Xmas Games -jouluturnauksen. Kisapaikkana on tuttu Targa Arena. Turnauksessa on suunniteltu pelattavaksi naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit, sekä sekanelinpelit eri tasosarjoissa. Mukaan voivat siis mainiosti osallistua myös vasta vähemmänkin aikaa pickleballia harrastaneet.


Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt auki, ja ilmoittautua voi 23.11. asti. Suositeltavaa on kuitenkin rekisteröityä mahdollisimman pian, jotta myös ulkomaisia pelaajia rohkaistaan osallistumaan. Turnaukselle on jo osoitettu kiinnostusta niin Ruotsissa, Virossa, kuin mm. Englannissakin. Jos myöhemmin tulisi este osallistua, osallistumismaksut saa kokonaisuudessaan takaisin 27.11. asti.


Nelinpelit ja sekanelinpelit on tarkoitus tämänhetkisen suunnitelman mukaan pelata lauantaina 2.12, ja kaksinpelit sunnuntaina. Osallistujamäärästä riippuen on myös mahdollista, että miesten 65+ -sarjan nelinpelit pelataan sunnuntaina yhdessä kaksinpelien kanssa. Mikäli kaksinpelit eivät toteudu, turnaus pelataan todennäköisesti 1-päiväisenä.


Sarjojen pienin osallistujamäärä on 5 joukkuetta/pelaajaa, jolloin kaikille taataan vähintään 4 peliä kussakin sarjassa. Turnauksen varsinainen peliformaatti sarjoittain varmistuu vasta lähempänä kun lopullinen osallistujamäärä on tiedossa ja tapahtuman kokonaisaikataulu voidaan suunnitella.


Turnaus pelataan viihtyisällä Targa Arenalla, jonka erinomaisille akryylipintaisille tenniskentille teipataan tarpeen mukaan jopa kahdeksan pickleball-kenttää. Hallin ylätasanteelta on helppo seurata kaikkia pelejä. Turnauspallona käytetään ammattilaistenkin laajasti suosimaa ja Euroopan tärkeimmissä turnauksissa yleistä Franklin X-40 -palloa. Poikkeuksena on miesten nelinpelin 65+ -sarja, jossa on käytössä hitaampi Penn 40 -pallo.


Tervetuloa mukaan nauttimaan mukavasta tunnelmasta ja oppimaan lisää lajista pelaamalla itselle uusia vastustajia vastaan!


Lisätietoa:

Σχόλια


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page