top of page

Edullisia pickleball-mailoja taas heti saatavilla
Olemme saaneet jälleen täydennystä niin Paddletekin, Selkirkin, Joolan ja Diademin erityisesti suosittujen edullisempien mailojen valikoimaan. Moni uusi pickleballin harrastaja ostaa ensimmäiseksi mailakseen noin 70–90 euron hintaisen mailan, jolla pääsee jo pelailussa hyvin alkuun. Tärkeää on kuitenkin valita nimenomaan pickleballin parissa tunnetun merkkivalmistajan tuote, jotta mailan ominaisuudet ovat kunnossa.


Amerikkalaisen Paddletekin harrastajatason mailoista valikoimassa ja heti saatavilla ovat mailamallit Club, Phoenix G6 ja Phoenix Genesis. Amerikkalaisen alan johtavan Selkirkin edullisemmasta SLK-mallistosta tarjolla ovat erinomaiset SLK Nexus ja SLK Latitude 2.0.


Diademilta puolestaan myymme koko mailavalikoimamme edullisinta vaihtoehtoa, Diadem Hero V2 -mailaa, joka on erinomainen ja edullinen ensimaila esimerkiksi koulukäyttöön. Hieman kalliimpi ja hyvä vaihtoehto on Diadem Riptide.

Joolalta aloittelijoille on tarjolla valmis kahden mailan ja neljän pallon Joola Blue Lightning -mailasetti, jonka mukana tulee vielä kätevä säilytyskassi. Myös Joola Essentials on todella varteenotettava ja edullinen harrastajan ensimaila.


Tutustu ylivoimaisesti maan laajimpaan koko mailavalikoimaamme osoitteessa www.pickleballfinland.fi/pickleball-mailat. Kunkin mailan kuvaa klikkaamalla saat lisätietoa kyseisestä mallista. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä, ja kysyä lisää eri mailojen ominaisuuksista ja eroista. Autamme mielellämme sinulle sopivan mailan valinnassa.

コメント


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page