top of page

Iloisia ilmeitä Espoo-päivänä


Pickleball oli mukana uutena lajina Espoo-päivän monipuolisessa tapahtumatarjonnassa lauantaina 27.8. Kaikki viisi Kauniaisten rajalla sijaitsevan, mainion Freedom Fund Arenan sulkapallokenttää oli varattu käyttöömme pickleball-lajiesittelyä varten parin tunnin ajaksi. Etukäteen oli mahdotonta kuitenkin tietää, kuinka paljon uteliaita lopulta tulisi paikalle.

Näköjään juttu Länsiväylässä, mukanaolo Espoo-päivän tapahtumasivuilla ja oma aktiivinen ennakkomainostumme sosiaalisen median kanavissa oli tavoittanut mukavasti ihmisiä, sillä paikalle saapui yhteensä yli 30 uutta innokasta kokeilijaa. Pariskuntia, kokonaisia perheitä, isiä lapsineen ja yksittäisiä rohkeita - oikein hyvä kattaus potentiaalisia uusia harrastajia. Vakiopelaajistamme Sara, Jari, Juhana ja Tuomo olivat opastamassa heitä alkuun ja kertomassa niin säännöistä kuin taktisista peruskuvioistakin.

Taas kerran oli ihan parasta nähdä se, kuinka nopeasti pickleball imaisi uudet pelaajat mukaansa. Reikäpallo sai kyytiä ja aloittelijat saivat jo peliä aikaiseksi vain parinkymmenen minuutin harjoittelun jälkeen. Ja pian hallissa kuului pallon napsahtelun lisäksi myös naurua, sekä näkyi paljon iloisia ilmeitä, punakoita kasvoja ja otsalla helmeileviä hikipisaroita. Nuorimmat pelaajat olivat alle kymmenvuotiaita, mutta se ei näyttänyt menoa hidastavan ollenkaan, päinvastoin.

Myös meillä oli hauskaa olla mukana Espoo-päivässä tarjoamassa kaupunkilaisille jotain uutta. Ensi vuonna tapahtuma on kuulemma kolmipäiväinen - Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Jos kiinnoistuit lajista muttet ehtinyt mukaan tällä kertaa, ota yhteyttä ja tule peliporukkaamme. Pelaamme Espoossa useita kertoja viikossa kahdella eri hallilla.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page