top of page

"Vähän erilaista ryhmäliikuntaa"


Pickleball-juttu Alasatakunta-lehdessa 14.6.2016

Eura on pienehkö kunta Satakunnassa Pyhäjärven pohjoispuolella. Mutta ei anneta sen hämätä, sillä pickleballin suhteen siellä ollaan innoissaan. Mailapeleihin erikoistunut Eura Sportcenter hankki hiljattain pelivälineet asiakaskäyttöön, koska hallille haluttiin saada jotain uutta ja hauskaa perinteisten ja tuttujen lajien rinnalle.

Alasatakunta-lehden toimittaja kävi paikalla tutustumassa, miten pickleballin harrastaminen on lähtenyt käyntiin. Ja hyvältä vaikuttaa. Niin hallin väki kuin paikalla pelaamassa olleet asiakkaatkin hyrisevät tyytyväisyyttään. Pickleball on tehokasta liikuntaa ja hauskaa vaihtelua, sen perusteet oppii nopeasti, ja liikkuessa tulee hiki.

Puitteet pickleballillekin Eura Sportcenterissä sen kun paranevat, kunhan kesän aikana toteutettava remontti saadaan valmiiksi ja halli avataan uudistettuna syyskuun alussa. Jos asut sillä seudulla, kannattaa varmaan mennä tutustumaan. Ja kokeilemaan pickleballia.

Jutun voit lukea klikkaamalla kuvaa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page