Tule kokeilemaan pickleballia Matinkylään la 29.8. klo 10-12


Espoossa vietetään lauantaina 29.8. Espoo-päivää, ja koko kaupunki on täynnä erilaista ohjelmaa. Oletko ajatellut aloittaa kesän jälkeen uuden liikuntaharrastuksen? Haluaisitko tulla kokeilemaan pickleballia, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja jonka perustaidot jokainen oppii nopeasti. Edes aiempi mailapelikokemus ei ole välttämätöntä.

Laita kevyet urheiluvaatteet päälle ja sisäpelikengät jalkaan, ja tule Espooseen, Kuntoklubi Forever Matinkylän sulkapallohalliin (Matinkartanontie 1). Pickleball Finlandilla on siellä oma pelivuoronsa klo 9 alkaen, ja klo 10-12 ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita ottamaan maistiaiset pickleballista. Paikalla neuvomassa Pickleball Finlandin puuhamiehet Tuomo ja lajin Suomeen tuonut Ray.

Lue lisää, mitä on pickleball.

Tervetuloa! Vapaa pääsy!

Tags

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
  • Pickleball Finland on Facebook
  • Pickleball Finland on Twitter
  • Pickleball Finland on YouTube

Copyright © Pickleball Finland 2014-21. All Rights Reserved. Tietosuojaseloste

© Copyright Pickleball Finland