top of page

Paddletekilta uusia mailoja


Yksi maailman johtavista pickleball-mailojen valmistajista, amerikkalainen Paddletek, tuo markkinoille uusia mailoja. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, kahdesta suosituimmasta mallista, Bantam EX-L:stä ja Tempest Wavesta, on tarjolla päivitetty ja retroversio.

Bantam EX-L tuli markkinoille jo vuonna 2014, ja se on siitä lähtien ollut erittäin suosittu kaikentasoisten pelaajien keskuudessa, jotka haluavat keskipainoisen ja erittäin suorituskykyisen mailan.

Paddletekin laadukkaimmalla ProPoly2-rungolla ja polykarbonaattipinnalla valmistettuun Bantam EXL:ään luottavat myös mm. maailman TOP 5:een kuuluvat Irina Tereschenko, Christine McGrath ja Kyle Yates, kaikki moninkertaisia mestareita ja mitalisteja pickleballin arvostetuimmista suurturnauksista.

Bantam EXL:n ulkoasua on nyt päivitetty. Tarjolle tulee neljä uutta, hienoa väriä: punainen, sininen, violetti ja pinkki. Ensimmäiset mailat ovat jo matkalla Suomeen ja ne ovat toimituksessa lähipäivinä.

Tempest Wave'a saa vihdoinkin!

Paddletekin eniten myyty malli, huippulaadukas hiilikuitupintainen Tempest Wave, on jälleen tuotannossa. Mailan runkojen amerikkalainen materiaalitoimittaja joutui viime syksynä vaikeuksiin hirmumyrsky Harveyn tuhotessa sen valmistustiloja. Paddletek ei voinut toimittaa suosituinta mailamalliaan myyntiin useaan kuukauteen.

Nyt mailaa taas saa, ja myös sitä on tulossa meille Suomeen kaikissa kolmessa värissä (punainen, violetti, sininen). Lisäksi Paddletek julkaisi mailasta "retroversion", eli alkuperäisen puna-valkoisen Tempestin. Siihen on erityisesti mieltynyt mm. Dave Weinbach, Paddletek-pro ja yksi kaikkein menestyneimpiä pickleball-ammattilaisia. Myös Tempestia saimme pienen erän suuresta kysynnästä huolimatta.

Kaikki meillä myynnissä olevat Paddletekin mallit ovat USAPA:n ja IFP:n viralliseen kisakäyttöön hyväksymiä, eli ne ovat läpäisseet tiukat valmistajille ja materiaaleille tarkoitetut testit.

Lisätietoja mailoista:

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page