top of page

Paddletekilta uusia mailoja


Yksi maailman johtavista pickleball-mailojen valmistajista, amerikkalainen Paddletek, tuo markkinoille uusia mailoja. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, kahdesta suosituimmasta mallista, Bantam EX-L:stä ja Tempest Wavesta, on tarjolla päivitetty ja retroversio.

Bantam EX-L tuli markkinoille jo vuonna 2014, ja se on siitä lähtien ollut erittäin suosittu kaikentasoisten pelaajien keskuudessa, jotka haluavat keskipainoisen ja erittäin suorituskykyisen mailan.

Paddletekin laadukkaimmalla ProPoly2-rungolla ja polykarbonaattipinnalla valmistettuun Bantam EXL:ään luottavat myös mm. maailman TOP 5:een kuuluvat Irina Tereschenko, Christine McGrath ja Kyle Yates, kaikki moninkertaisia mestareita ja mitalisteja pickleballin arvostetuimmista suurturnauksista.

Bantam EXL:n ulkoasua on nyt päivitetty. Tarjolle tulee neljä uutta, hienoa väriä: punainen, sininen, violetti ja pinkki. Ensimmäiset mailat ovat jo matkalla Suomeen ja ne ovat toimituksessa lähipäivinä.