top of page

Uusia, edullisia pickleball-mailoja myyntiin


Edullisia pickleball-mailoja

Minkä tahansa uuden harrastuksen aloittaminen vaatii investointeja välineisiin. Onneksi pickleballissa pääsee alkuun varsin pienellä satsauksella. Tarvitaan vain maila, pari palloa ja sisäliikuntavarusteet.

Huippulaadukkaan, Amerikassa valmistetun mailan saa jo reilusti alle satasella, mutta aloittelija saattaa silti haluta etsiä hinnaltaan edullisempaa vaihtoehtoa. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana: monet hienoilta näyttävät ja amerikkalaisina myytävät mailat on itse asiassa tehty Kiinassa, ja niiden peliominaisuudet, tasapainotus, paino ja kestävyys voivat olla selkeästi huonompia kuin amerikkalaisten nimivalmistajien tuotteilla. Laatu ja hinta korreloivat voimakkaati myös pickleball-mailoissa.

Mitä siis tehdä, jos haluttaisiin hankkia kunnollisia ja kestäviä pelivälineitä joko omaan käyttöön tai esim. kouluille, mutta budjetti on rajallinen? Olemme ottaneet tuontivalikoimaamme uusia amerikkalaisten ProLiten ja Paddletekin ns. entry level-, eli vasta-alkajien mailamalleja. Myös nämä on valmistettu Amerikassa samoissa tehtaissa kuin merkkien premium-mailatkin. Entry level -mailat ovat hinnaltaan edullisempia, eikä niiden ominaisuuksista ole liikaa tingitty. Tämän ansiosta pickleballiin pääsee käsiksi myös edullisemmin ja miellyttävästi, ja silti voi hankkia laadukkaan tuotteen.

Mailojen edullisempi hinta selittyy mm. edullisemmilla materiaaleilla, vähemmillä yksityiskohdilla tai viimeistelyllä, ja osin myös vaatimattomammalla ulkoasulla. Mailan väritys on saatettu tehdä edullisemmin tai pinta voi olla täysin viimeistelemätön. Myös esim. käytetty grippiteippi voi olla halvempi ja pehmustamaton verrattuna kalliimpiin mailoihin. Suuri ero tulee myös mailan ytimestä eli kennomateriaalista, joissa on isoja laatu- ja hintaeroja. Lopputuloksena on edullisempi maila, jolla pickleballin harjoittelu on kuitenkin mielekästä, ennen kuin myöhemmin mahdollisesti omien vaatimusten ja taitojen karttuessa haluaa hankkia vielä paremman mailan.

Valikoimassamme on kolme erilaista, uutta, edullista ja laadukasta vaihtoehtoa:

Pickleballissa hintaerot edullisten ja kaikkein parhaiden mailojen välillä ovat huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi tenniksessä ja sulkapallossa. Niissä kilpamaila voi olla kymmenen kertaa kalliimpi kuin aloittelijan peliväline. Ammattilaistason tennis-, sulkapallo- ja padel-mailat maksavat jopa 250-300 euroa. Pickleballissa hintaero on vain noin kaksinkertainen ja kaikkein parhaimmatkin ammattilaisten käyttämät mailat maksavat vain hieman yli 100 euroa. Siksi ne ovat myös tavallisten aktiiviharrastajien ulottuvissa.

Tutustu kaikkiin tarjolla oleviin mailavaihtoehtoihin ja lue vinkkejä itselle sopivan mailan valintaan sekä vertaile eri mailojen ominaisuuksia. Tai kysy meiltä apua. Neuvomme mielellämme.

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page