top of page

Paddletekin mailat tulivat myyntiin!


Paddletekin pickleball-mailoja

Pickleball-mailojen valikoimamme kaksinkertaistui, kun toimme maahan ensimmäisen erän amerikkalaisia, huippulaadukkaita Paddletekin mailoja. Yhdessä jo myymiemme ProLiten mailojen ohella tarjolla on nyt erittäin laaja valikoima markkinoiden kiistatta parhaita pelivälineitä pickleballiin eri hintaluokissa. Olemme ProLiten ja Paddletekin virallinen maahantuoja Suomessa.

Paddletek on nuori amerikkalainen yritys, joka kuitenkin on nopeasti vallannut markkinaosuutta ja saavuttanut pelaajien suosion ympäri maailmaa. Heidän mallistoonsa kuuluu useita eripainoisia, ja eri materiaaleista valmistettuja mailoja. Kaikille yhteistä on erittäin korkea laatu ja kestävyys, loistavat peliominaisuudet, erinomainen hinta-laatusuhde ja tyylikäs ulkonäkö.

Paddletekin mailoihin luottavat lukemattomien harrasjapelaajien ohella myös mm. amerikkalaiset moninkertaiset US Open, US Nationals ja Tournament of Champions -voittajat Kyle Yates, Jennifer Lucore, Christine McGrath, Scott Moore sekä Dave Weinbach. Yhteensä Team Paddletekin huippupelaajat voittivat syyskuun alussa kisatussa Tournament of Champions -turnauksessa kaikkiaan 7 kultaa, 4 hopeaa ja 6 pronssimitalia.

Pickleball Finlandin kautta on aluksi saatavilla viittä eri mailamallia. Näitä, ja paria muutakin mallia voit kokeilla maksutta pelivuoroillamme Espoossa. Vertaile kaikkien meillä myynnissä olevien mailojen ominaisuuksia ja kysy lisää!

Tutustu tarkemmin Paddletek-malliston mailoihin:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page