top of page

Paddletekin mailat tulivat myyntiin!


Paddletekin pickleball-mailoja

Pickleball-mailojen valikoimamme kaksinkertaistui, kun toimme maahan ensimmäisen erän amerikkalaisia, huippulaadukkaita Paddletekin mailoja. Yhdessä jo myymiemme ProLiten mailojen ohella tarjolla on nyt erittäin laaja valikoima markkinoiden kiistatta parhaita pelivälineitä pickleballiin eri hintaluokissa. Olemme ProLiten ja Paddletekin virallinen maahantuoja Suomessa.

Paddletek on nuori amerikkalainen yritys, joka kuitenkin on nopeasti vallannut markkinaosuutta ja saavuttanut pelaajien suosion ympäri maailmaa. Heidän mallistoonsa kuuluu useita eripainoisia, ja eri materiaaleista valmistettuja mailoja. Kaikille yhteistä on erittäin korkea laatu ja kestävyys, loistavat peliominaisuudet, erinomainen hinta-laatusuhde ja tyylikäs ulkonäkö.