top of page

Uusia huippumailoja TMPR Sportsilta


TMPR Sports on edistyksellinen amerikkalainen pickleball-mailojen ns. boutique-valmistaja. Yritys tekee innovatiivisia ratkaisuja kehittäessään uudentyyppisiä mailoja pickleball-markkinoille. Kaikkia TMPR Sportsin tuotteita yhdistää ehdottoman korkealuokkainen laatu, tinkimätön tuotekehitys, parhaat materiaalit ja huippuluokan peliominaisuudet.


Kaikki mallit ovat USAPA:n hyväksymiä viralliseen turnauskäyttöön ja ne on valmistettu USA:ssa. Pian meillä on varastossa TMPR:n kaksi USA:ssa myyntimenestykseksi noussutta uutuusmallia sekä uusi erä valmistajan kaikkien aikojen suosituinta Tantrum GXT -mailaa.


TMPR:llä myös mailojen muotoilua on mietitty tarkkaan, ja tarjolla onkin useita muista valmistajista poikkeavia muotoja. Tantrum LX -mailassa on sama tennismailasta tuttu muoto kuin Tantrum GXT -mallissa. Uutta LX:ssä on kuitenkin normaalia paksumpi Luxe Core -polymeerirunko. Se antaa lyönteihin lisää herkkyyttä ja pallonkäsittelyyn enemmän tatsia, mikä on olennaista lähestymislyönneissä ja dinkkaamisessa lähellä verkkoa. Tarvittaessa voimaa lyönteihin antaa kuitenkin mailan lasikuitupinta.