top of page

Uusia huippumailoja TMPR Sportsilta


TMPR Sports on edistyksellinen amerikkalainen pickleball-mailojen ns. boutique-valmistaja. Yritys tekee innovatiivisia ratkaisuja kehittäessään uudentyyppisiä mailoja pickleball-markkinoille. Kaikkia TMPR Sportsin tuotteita yhdistää ehdottoman korkealuokkainen laatu, tinkimätön tuotekehitys, parhaat materiaalit ja huippuluokan peliominaisuudet.


Kaikki mallit ovat USAPA:n hyväksymiä viralliseen turnauskäyttöön ja ne on valmistettu USA:ssa. Pian meillä on varastossa TMPR:n kaksi USA:ssa myyntimenestykseksi noussutta uutuusmallia sekä uusi erä valmistajan kaikkien aikojen suosituinta Tantrum GXT -mailaa.


TMPR:llä myös mailojen muotoilua on mietitty tarkkaan, ja tarjolla onkin useita muista valmistajista poikkeavia muotoja. Tantrum LX -mailassa on sama tennismailasta tuttu muoto kuin Tantrum GXT -mallissa. Uutta LX:ssä on kuitenkin normaalia paksumpi Luxe Core -polymeerirunko. Se antaa lyönteihin lisää herkkyyttä ja pallonkäsittelyyn enemmän tatsia, mikä on olennaista lähestymislyönneissä ja dinkkaamisessa lähellä verkkoa. Tarvittaessa voimaa lyönteihin antaa kuitenkin mailan lasikuitupinta.


Toinen uutuusmalli TMPR:ltä on Oculus LX. Myös siinä on normaalia paksumpi Luxe Core -runko ja samat erinomaiset pallonkäsittelyominaisuudet kuin Tantrum LX:ssä. Uutta on kuitenkin symmetrisen ovaalinmuotoinen mailan lapa. Tarkkaa valittu muoto tarjoaa maksimaalisen suuren "sweet spotin", joka antaa hyvin anteeksi myös reunoille osuneita lyöntejä. Maila on erityisen hyvä esim. tenniksestä tai pingiksestä pickleballiin siirtyville pelaajille.


Jo aiemmin tutun Tantrum GXT:n vahvuus on ylivertaisen pehmeä pallotatsi, jonka vertaista saa markkinoilta hakea. Tämä on saatu aikaan mailan tavallista pehmeämmällä polymeerirungolla, joka on päällystetty lasikuitua joustavammalla hiilikuidulla. Maila ei ehkä ole paras valinta maksimaalista lyöntivoimaa etsiville pelaajille, mutta pickleballissa tätä tärkeämpää on usein tarkka ja herkkä pallonkäsittely.


Tutustu tarkemmin TMPR:n mailoihin ja varaa omasi saapuvasta erästä ajoissa:Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page