top of page

Uusia huippumailoja Selkirkilta ja Franklinilta


Olemme laajentaneet korkealuokkaisten mailojen valikoimaamme edelleen tuomalla tarjolle Selkirkin uusimman Vanguard-huippumalliston Epic-mallin. Lisäksi kauttamme saat myös Franklinin valmistaman maailman kiistattoman ykköspelaaja Ben Johnsin nimikkomailan.


Selkirk Vanguard -mailat valmistetaan aivan parhaista materiaaleista, mitä pickleball-mailoille on tällä hetkellä tarjolla. Paksu polypropeeni-hunajakennorunko ja ristiinkudottu 100 % hiilikuitupinta tarjoavat peliominaisuuksia, joita pickleball-mailoissa ei ole ennen ollut. Selkirk teki tuotekehitystä kolme vuotta ennen kuin oli tyytyväinen lopputulokseen. Koe itse aivan uusi pelituntuma Selkirk Vanguard Epic -mailalla.


Amerikkalaisen urheiluvälinevalmistajajätti Franklinin Ben Johnsille tekemä nimikkomaila antaa sinulle mahdollisuuden kokea, minkälaisella mailalla maailman paras kaksin-, nelin- ja sekanelinpelaaja pelaa. Maila on hieman perinteistä muotoa pidempi, mikä antaa lisää lyöntivoimaa ja ulottuvuutta. Mailan erityinen ja karhea MaxGrit-pinta mahdollistaa voimakkaat kierteet.


Tutustu Selkirkin ja Franklinin uutuusmalleihin sivuillamme, tilaa omasi ja nosta pelisi uudelle tasolle!Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page