top of page

Diadem Hero - tosi edulliset uutuusmailat uusille harrastajilleMinkälainen pickleball-maila pitäisi ostaa, kun vasta aloittaa lajin ja haluaa päästä mahdollisimman halvalla? Vanha totuus on, että "halvalla ei saa hyvää". Siksi kannattaakin unohtaa netin kaikkein halvimmat vaihtoehdot. Lisäksi kannattaa jättää väliin mailat, joiden valmistajilla tai myyjillä on lajista hyvin vähän jos ollenkaan tietoa.


Pickleball Finland toi pickleballin Suomeen 2014, ja on levittänyt lajin jo reilusti yli 100 paikkakunnalle. Vuodesta 2015 olemme tuoneet maahan ja myyneet tunnetuimpien amerikkalaisten laatuvalmistajien pickleball-mailoja kaikissa hintaluokissa. Etsinnän ja testauksen jälkeen löysimme nyt uuden amerikkalaisen Diadem-mailamerkin, jonka edullisin Hero-maila on loistava ensimmäinen maila uudelle pelaajalle ja hyvä apuväline matkalla pickleballin saloihin.


Eikä sen ostamiseksi tarvitse räjäyttää pankkia! Mailan hinta on poikkeuksellisen edullinen, mutta sen ominaisuuksista ei silti ole liikaa tingitty. Diadem Herolla on mukava aloittaa uusi, hauska harrastus! Diadem Hero pickleball-maila maksaa vain 58 euroa (46,77 alv 0 %). Tätä edullisemmin et kunnollista ensimailaa saa! Älä siis tyydy "markettilaatuun" tai muista lajeista tuttujen brändien kalliimpiinkaan "halpistuotteisiin", vaan osta heti alussa kunnon maila!


Diadem Herossa on hyvin muotoiltu kahva ja pitävä grippi, joustava 8 mm hunajakennorunko, kestävä lasikuitupinta ja iskuilta suojaava reunanauha. Maila tasapainotus on kunnossa ja sen paino on hyvälle mailalle hyvin tyypillinen 210-220 grammaa. Mailaa on saatavissa


Lisätietoa:
コメント


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page