top of page

Pickleball Finnish Open 2022 onnistui hienosti


Pickleball Finnish Open 2022 pelattiin Espoossa 28.–29.5. Pakollisen koronatauon jälkeen oli hienoa päästä järjestämään jo 9:s kansainvälinen turnauksemme, johon osallistui pelaajia viidestä maasta. Kisoissa pelattiin nelinpelit, sekanelinpelit ja miesten kaksinpelit eri tasosarjoissa. Targa Arena toimi nyt jo toista kertaa peräkkäin turnauksemme erinomaisena pelipaikkana. Hallin tenniskentille oli teipattu kahdeksan pickleball-kenttää.


Turnaukseen osallistui tällä kertaa viitisenkymmentä pelaajaa Englannista, Ruotsista, Espanjasta, Virosta ja tietysti eri puolilta Suomea. Osallistujamäärää rajoittivat oletettavasti mm. edelleen voimakkaana oleva koronavirusepidemia, sotatilanne Ukrainassa ja Euroopassa tänä vuonna järjestettävien pickleball-turnausten suuri määrä. Turnauksia on ilmoitettu jo lähes 30, mikä on lähes kolme kertaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Lajin suosio siis kasvaa ympäri Eurooppaa.


Pickleball Finnish Open 2022 -turnausviikonlopun aikana pelattiin kaikkiaan 135 ottelua. Ilahduttavaa oli nähdä lukuisten uusien harrastajien mukaantulo kisoihin, ja eri tasosarjat antavatkin myös vähemmän aikaa lajia harrastaneille oivan mahdollisuuden pelata toisia samantasoisia kilpailjoita vastaan. Kaiken kaikkiaan pickleball-turnauksissa vallitsee erittäin kannustava, rento ja hyvä tunnelma, joten uusienkin pelaajien on helppo tulla mukaan. Kokeneemmat jakavat myös neuvoja mielellään muille pelaajille.


Pickleball Finnish Open 2002 mitalistit:Nelinpeli 4.0+


Kultaa: Wesley Jackson ja Anthony McElvaine (ENG)

Hopeaa: Tuomo Antikainen ja Marko Miettinen

Pronssia: Leonardo Gonzalez Rodriguez (ESP) ja Christian Packalen


Nelinpeli 3.5-3.0


Kultaa: Arttu Laatikainen ja Teppo Ryytty

Hopeaa: Saskia Kerkkänen ja Kirsi Kouvo

Pronssia: Daniel Eneman ja Kenny Geiverz (SWE)


Sekanelinpeli, avoin


Kultaa: Maria Miettinen ja Marko Miettinen

Hopeaa: Pia Kortelainen ja Christian Packalen

Pronssia: Johanna Roine ja Anthony McElvaine (ENG)


Miesten kaksinpeli 4.0+


Kultaa: Wesley Jackson (ENG)

Hopeaa: Leonardo Gonzalez Rodriguez (ESP)

Pronssia: Julius Urho


Miesten kaksinpeli 3.5-3.0


Kultaa: Joonas Arnover (EST)

Hopeaa: Paavo Heimonen

Pronssia: Veli-Matti Tranberg

Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page