top of page

Pickleball Finnish Open 2022 Espoossa 28.–29.5.


Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 28.–29.5. pelataan Espoossa jälleen pickleballia, kun vuorossa on jo 4:s Pickleball Finnish Open -turnaus. Turnaukseen ilmoittautuminen päättyy 15.5. Joka toinen vuosi järjestetty tapahtuma on edellisen kerran pelattu kesällä 2019, ja viime vuonna se jäi väliin koronapandemian vuoksi.


Finnish Openissa on tarkoitus pelata naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit, sekä sekanelinpelit eri tasoluokissa. Näin ollen kaikentasoisilla pickleballin harrastajilla on mahdollisuus osallistua, tulla saamaan lisää pelikokemusta ja tapaamaan muita lajin harrastajia. Pickleball-turnauksissa niin Suomessa kuin ulkomailla on poikkeuksellisen rento ja mukava ilmapiiri, jolloin ensikertalaistenkin on helppo tulla mukaan. Vaikka kentillä toki otellaan voitoista, muuten turnauksissa on leppoisa tunnelma.


Tälläkin kerralla odotamme mukaan lajin harrastajia eri puolilta Suomea sekä ulkomailta. Edellisessä Finnish Openissa vuonna 2019 pelaajia oli mukana noin 90 kaikkiaan 8 eri maasta, ja he edustivat 12 eri kansallisuutta.


Pelipaikkana on tälle turnaukselle ensimmäistä kertaa Targa Arenan moderni mailapelikeskus Espoon Ymmerstassa Kauniaisten rajalla. Pickleballin soveltuvuutta Targa Arenalle kokeiltiin jo joulukuussa vuosittaisessa Xmas Games -turnauksessamme. Tenniskentille mahtuu jokaiselle neljä pickleball-kenttää.


Lisätietoa turnauksesta saa nettisivuiltamme www.pickleballfinland.fi/finnish-open-2022.


Tervetuloa rohkeasti mukaan!


Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page