top of page

Pickleball Finland Xmas Special 2022 Espoossa 27.11.

Espoossa Keran Hallien erinomaisilla pickleball-kentillä pelattiin 27.11. pieni nelinpelien pikkujouluturnaus. Vuosittaisen, kaikille avoimen Pickleball Finland Xmas Games -turnauksen sijaan tällä kertaa oli vuorossa rajoitetun osallistujamäärän kutsuturnaus tavallisesta poikkeavalla formaatilla.

Tavoitteena oli tarjota kaikille mahdollisimman paljon pelejä ja uudenlaisia pelikokemuksia tuttujen vakioparien sijaan. Näin ollen pelimuodoksi valittiin "Monster DYP", eli alkusarjassa oma pelipari ja vastustajat vaihtuivat ohjelman arpomana jokaiseen peliin. Alkusarjassa kaikki pelasivat vähintään 10 ottelua, jonka perusteella jokaisen henkilökohtainen sijoitus ratkaistiin.

Tämän jälkeen muodostettiin kiinteät parit pudotuspelejä varten niin, että alkusarjan ensimmäinen sai parikseen kuudenneksi sijoittuneen, toinen seitsemänneksi sijoittuneen, ja niin edelleen. Ensiksi pelattiin 4. ja 5. parhaiden parien kesken karsintaottelu viimeisestä välieriin pääsijästä. Lopuksi finaalissa kohtasi kaksi parasta paria.

Päivän aikana pelattiin kaikkiaan 32 ottelua, sekä nähtiin paljon hyviä palloralleja ja tiukkaa vääntöä. Lopulta toki mitalistitkin löytyivät. Kultaa voitti tällä kertaa pari Jarkko Vallin & Christian Packalen (kuvassa oik). Hopelle tulivat Maria Miettinen ja Jyri Kononoff. Puolet mitaleista jäi pääkaupunkiseudulle ja puolet matkasi kovana pickleball-paikkakuntana tunnettuun Euraan.

Kiitos kaikille osallistujille!

Seuraavan kerran pickleballissa on mahdollista Suomessa pelata turnausta Eurassa jo 17. joulukuuta, jolloin Eura Sportcenterissä pelataan perinteinen pikkujoulunelurien turnaus. Ilmoittautuminen päättyy 9.12. Ilmoittaudu Euran kisoihin >>