top of page

Pickleball Finland Xmas Games 2021 onnistui hienosti


Pickleball Finlandin perinteinen Xmas Games järjestettiin jälleen 4. joulukuuta pakollisen koronavälivuoden jälkeen. Järjestyksessään jo viides joulunalusturnauksemme pelattiin ensimmäistä kertaa Targa Arenan tenniskentillä Espoossa, ja halli osoitti toimivuutensa myös pickleball-turnausten pitopaikkana. Turnaukseen osallistui kaikkiaan 50 pelaajaa eri puolilta Suomea ja Englannista, ja turnaus onnistui mainiosti – toki tarkkoja koronarajoituksia noudattaen.


Turnauksessa pelattiin miesten ja naisten avoimet nelinpelit, miesten yli 60-vuotiaiden nelinpelit, sekä avoimet sekanelinpelit. Otteluohjelma oli tiivis, ja kaikille kilpailijoille tulikin päivän aikana runsaasti pelejä. Yhteensä pelejä pelattiin kaikkiaan 136 kappaletta, mutta turnauksen aikataulu piti silti erinomaisesti.


Targa Arenan kahdelle tenniskentälle oli teipattu kaikkiaan kahdeksan pickleball-kenttää. Olosuhteet pelaamiseen olivatkin loistavat, sillä tenniskenttien alusta ja valaistus toimi erinomaisesti myös pickleballissa, ja yläkerran kahviosta ja parvelta oli helppoa seurata kaikkien kenttien pelejä.


Turnauksen mitalistit sarjoittain


Naisten nelinpeli (avoin)

 1. Antonella Giuliano ja Mercedes Baxter Chinery (ENG)

 2. Hilla Siikavirta ja Eeva-Leena Korkkinen (oik.)

 3. Katja Myllymaa ja Nina Ahto (vas.)


Miesten nelinpeli (avoin)

 1. Christian Packalen ja Marko Miettinen

 2. Wesley Jackson ja Anthony McElvaine (ENG, oik.)

 3. Jonne Toivonen ja Simo Leppänen (vas.)


Miesten nelinpeli 60+

 1. Seppo Jormanainen ja Ari Närhi

 2. Juhani Kurronen ja Jarkko Oksa (vas.)

 3. Erkki Inkinen ja Mauri Valtonen (oik.)


Sekanelinpeli (avoin)

 1. Maria ja Marko Miettinen

 2. Pia Kortelainen ja Christian Packalen (oik.)

 3. Eeva-Leena Korkkinen ja Simo Leppänen (vas.)


Kiitos kaikille turnaukseen osallistujille hyvistä peleistä, mahtavasta tunnelmasta ja kovasta tsempistä. Ensi vuonna pelataan Espoossa jälleen ainakin yhden turnauksen merkeissä. Seuraa viestintäämme Facebookissa, niin pysyt kartalla!Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page