top of page

Pickleball Finland Xmas Games 2021 joulukuussa Espoossa


Pickleball Finland Xmas Games tulee taas! Järjestämme jo 5:nnen joulunalusturnauksemme, ja koronan vuoksi ensimmäisen turnauksen kahteen vuoteen. Turnaus pelataan lauantaina 4. joulukuuta ja pelipaikkana on ensimmäistä kertaa Targa Arena, moderni ja monipuolinen mailapelihalli Espoossa.

Päivän aikana kisataan ensin niin naisten kuin miestenkin nelinpelit eri sarjoissa, ja sen jälkeen sekanelinpelit. Miesten nelinpelit on alustavasti jaettu kolmeen eri sarjaan, jotka ovat kilpasarja 4.0+ -tasoisille, harrastajasarja 3.5-3.0 -tasoisille, sekä erillinen sarja yli 60-vuotiaille.

Pickleball Finland Xmas Games 2021 on tarkoitettu kaikentasoisille pickleballin harrastajille. Vaikket siis olisikaan ennen lajin turnauksiin osallistunut, tule rohkeasti mukaan. Pickleball-turnauksissa ilmapiiri on poikkeuksellisen rento ja kannustava. Tarjolla on hauskoja pelejä kaikentasoisia vastustajia vastaan.

Vuonna 2019 Xmas Gamesiin osallistui yhteensä 59 pelaajaa ympäri Suomea ja Eurooppaa, mikä teki tapahtumasta siihen mennessä maamme kolmanneksi suurimman pickleball-turnauksen. Edellä ovat vain järjestämämme kansainväliset Finnish Openit vuosina 2017 ja 2019. Laji on viimeisen kahden vuoden aikana kasvanut Suomessa hurjasti. Paljonko osallistujia tulee tänä vuonna?

Viimeinen ilmoittautumispäivä kisoihin on lauantai 27.11., mutta suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman aikaisin. Näin päivän peliformaattia ja aikatauluja päästään suunnittelemaan jo hyvissä ajoin. Tarkoitus on pyrkiä saamaan kaikille pareille mahdollisimman paljon pelejä.

Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page