top of page

English Open 2023 — tulossa jopa yli 800 pelaajaa


English Open on pickleballin ylivoimaisesti suurin turnaus Euroopassa. Jo viime vuonna kisoihin osallistui 490 pelaajaa 24 maasta. Tänä vuonna paikalle odotetaan jopa 800 pelaajaa 25 maasta! Turnaus pelataan Telfordissa lähellä Birminghamia 3.–6. elokuuta.


English Open on todella hienosti pickleball-tapahtuma. Järjestelyt ovat aiempina vuosina olleet ensiluokkaiset. Telfordin messukeskukseen rakennetaan tällä kertaa peräti 40 pickleball-kenttää, joten mittakaava on Euroopassa ennennäkemätön. Ikä- ja tasoluokkia on tarjolla kaikille pelaajille, joten jokainen löytää varmasti omantasoisensa sarjan, jossa voi pelata.


Oman mausteensa turnaukseen tuo, että English Open tekee jo toistamiseen yhteistyötä amerikkalaisen APP-ammattilaiskiertueen kanssa. Viime vuonna paikalla oli useita lajin jenkkitähtiä, jotka pelasivat erillisessä ProAm-turnauksessa Euroopan parhaiden pelaajien kanssa. Uutena tapahtumana turnaukseen on suunniteltu myös maiden välistä joukkuekilpailua.


Jos kisaaminen Euroopan suurimmassa turnauksessa kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan nopeasti. Ilmoittautuminen aukesi 31.3., ja ensimmäisten 18 tunnin aikana ilmoittautumisia tuli jo yli 300!


Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page