top of page

Paddletekin ja Selkirkin mailoja taas saatavilla!


Selkirkin pickleball-mailat Suomessa vain Pickleball Finlandilta!

Korona pisti alkukesästä maailman sekaisin. Kuten Suomessakin, Amerikassa tämä tarkoitti myös mm. sitä, että pelipaikat sulkeutuivat täysin. Ja kun USA:ssa pelaajat kaikilla tasoilla joutuivat keskeyttämään harrastuksensa, tyssäsi siellä myös mailamyynti ja sitä kautta niiden valmistus pidemmäksi aikaa.

Meillä Suomessakin pelihalleissa oli pitkään rajoituksia tai hallit olivat kokonaan kiinni, mutta niitä alettiin avaamaan jo vapun tienoilla. Välineitä ei kuitenkaan toimitettu valmistajilta vielä useaan viikkoon, sillä tehtaiden jälleen käynnistyttyä kaikki tuotanto meni kotimarkkinoille USA:aan. Lisäksi murto-osaan harventuneet lennot Atlantin yli vaikeuttivat lähetysten toimitusta ja pidensivät toimitusaikoja merkittävästi.

Nyt tilanne on kuitenkin jo parempi. Olemme hiljattain saaneet täydennystä välinevalmistajilta, ja nyt suoraan varastosta onkin tarjolla niin Paddletekin kuin Selkirkinkin useita malleja eri väreissä. Molempien valmistajien mailat ovat materiaaleiltaan parasta mitä alalta löytyy, ja niiden pelattavuus on huippuluokkaa. Siksi lukemattomat harrastajat kuin monet ammattilaiskilpapelaajatkin ovat valinneet mailakseen juuri jomman kumman valmistajan tuotteen.

Selkirk Vanguard -huippumaila on kuuminta hottia!

Paddletekin suosituimmat mallit ovat Tempest Wave II, Bantam EX-L, Phoenix Genesis ja erityisesti mm. koulujen ja liikuntahallien tarpeisiin sopiva edullinen Club. Selkirkillä taas edullinen Latitude, keskihintaiset Epic Prime ja S2 Prime, sekä huippuluokan Amped-sarjan tuotteet ovat monen suosikkeja.

Selkirkin huippu-uutuus taas on heinäkuun alussa lanseerattu Vanguard-sarja. Siinä pallon käsiteltävyys on nelinkertaisen ja 100 % hiilikuitupinnan ansiosta viety aivan uudelle tasolle. Mailasta olemme kokeilleet vasta demokappaletta, mutta myyntikappaleita on saatavilla tilauksesta. Kysy lisää!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page