top of page

Espoossa pelipaikat avautuvat vähitellen ja hallitusti


Pickleball-palloja

Koronaviruksen vuoksi useita viikkoja kokonaan suljettuna olleet Pickleball Finlandin vakiopelipaikat Espoossa, Foreverclub Matinkylässä ja Targa Arena Ymmerstassa, ovat jälleen avanneet ovensa. Targa Arenalla pelaamaan on päässyt jälleen jo 23.4. alkaen, ja Matinkylän Foreverclubilla vapun jälkeen 4.5. alkaen.

Pelata voi molemmissa kuitenkin vain osalla kentistä. Targa Arenalla sulkis-/pickleball-kenttiä on käytössä toistaiseksi vain kaksi, ja ainoastaan kaksinpeli on sallittua. Foreverclubilla joka toinen kenttä on käytössä ja vahva suositus on, että pelataan vain kaksinpeliä – neluria saa Matinkylässä pelata vain oman perheen kesken tai vakkariporukassa, joka on ollut säännöllisesti tekemisissä keskenään koronapandemian aikana.

Maan hallitus linjasi eilen 4.5., että yleiset kokoontumisrajoitukset muuttuvat 10 henkilöstä 50 henkilöön 1. kesäkuuta alkaen, ja muutenkin monia muita erilaisia rajoituksia aletaan vähitellen hallitusti purkaa. Ainakin 1.6. asti Pickleball Finlandin avoimet pelivuorot Espoossa ovat siis vielä tauolla.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page