top of page

Paddletek uusi koko mailamallistonsa

Paddletek Bantam EX-L

Amerikkalaisen huippulaadukkaita pickleball-mailoja valmistavan Paddletekin koko mailamallisto on uudistunut samalla kun yritys on uusinut yritysilmeensä. Valikoimasta pois jääneiden mallien tilalle on tullut useita uusia todella houkuttelevia vaihtoehtoja, ja vanhat suursuosikit ja myyntimenestykset jatkavat tarjolla uudella ulkoasulla.

Pickleball Finland pitää omassa vakiovalikoimassaan tarjolla Paddletekin kansainvälisesti eniten myytyjä malleja. Ne ovat myös maailman parhaiten ammattilaisten henkilökohtaisia suosikkeja. Tarjolla ovat maailman TOP 3 -pelaaja Kyle Yatesin monivuotinen suosikki Bantam EX-L, Paddletekin USA:ssa eniten myyty ja lukemattomien huippupelaajien ykkösvalinta Tempest Wave, nyt uudistettuna "kakkosversiona", sekä edullisemman myyntimenestys Elementin seuraaja Phoenix Genesis. Vasta-alkajille sekä sekalaiseen käyttöön kouluissa ja liikuntakeskuksissa valikoimassa jatkaa suursuosikki Paddletek Club.

Valikoimamme mailat edustavat useita eri hintakategorioita, jolloin jokainen löytää itselleen ja budjetilleen sopivimman vaihtoehdon. Myös mailojen materiaaleissa ja painoissa on eroja, joten erityyliset pelaajat löytävät helposti suosikkinsa. Mikäli haluat kuitenkin tilata jonkun toisen Paddletekin mallin, ota yhteyttä. Tehdastilausten yhteydessä voimme toimittaa minkä tahansa heidän vakiomalleistaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page