top of page

Pickleball Finland Xmas Games joulukuussa Espoossa


Pickleball Finland Xmas Games 2019 -turnaus

Pickleball Finland Xmas Games tulee taas! Järjestämme jo 4:nnen joulunalusturnauksemme, ja toisen pickleball-turnauksemme tänä vuonna. Turnaus pelataan lauantaina 7. joulukuuta ja paikkana tuttuun tapaan Foreverclub Matinkylän sulkapallohalli Espoossa.

Päivän aikana kisataan ensin niin naisten kuin miestenkin nelinpelit ja sen jälkeen sekanelinpelit. Miesten nelinpelissä on avoimen sarjan lisäksi myös erillinen sarja yli 60-vuotiaille.

Pickleball Finland Xmas Games 2019 on tarkoitettu kaikentasoisille pickleballin harrastajille. Vaikket siis olisikaan ennen turnauksiin osallistunut, tule rohkeasti mukaan. Pickleball-turnauksissa ilmapiiri on poikkeuksellisen rento ja kannustava. Tarjolla on pelejä kaikentasoisia vastustajia vastaan.

Viime joulukuussa Xmas Gamesiin osallistui yhteensä 56 pelaajaa ympäri Suomea, mikä teki tapahtumasta siihen mennessä maamme toiseksi suurimman pickleball-turnauksen. Paljonko osallistujia tulee tänä vuonna?

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 29.11., mutta suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman aikaisin. Näin päivän peliformaattia ja aikatauluja päästään suunnittelemaan jo hyvissä ajoin. Tarkoitus on pyrkiä saamaan kaikille pareille mahdollisimman paljon pelejä.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page