top of page

Spanish Openissa "Finnish Trophy" -kiertopalkinto Carlos Perezille


Finnish Trophy -kiertopalkinnon voittaja Carlos Pérez.

Järjestyksessään jo viides pickleballin Spanish Open -turnaus kisattiin 6.–8. syyskuuta. Club de Campon tennispuistossa Madridissa. Osallistujia oli lähes 200 kaikkiaan 15 maasta, ja otteluja pelattiin viikonlopun aikana yhteensä yli 1.000!

Aivan kuten viikkoa aiemmin French Open -turnauksessa Etelä-Ranskan Fayencessä, myös Spanish Openissa osallistujilla oli ilo seurata kahden maailman huippupelaajan ja Paddletekin pro-talliin kuuluvien Irina Tereschenkon ja Kyle Yatesin otteita.

Madridissa oli jaossa myös "Finnish Trophy Paddle" -kiertopalkinto, nyt jo kymmenettä kertaa. Tällä kertaa sen sai espanjalainen Carlos Alberto Pérez Soto. Hän on paitsi yksi Euroopan parhaita miespelaajia, myös arvostettu ja pidetty lajilähettiläs niin Espanjassa kuin ympäri Eurooppaakin. Lisäksi Carlos on aktiivisesti mukana Spanish Pickleball Association'in ja Pickleball Madridin toiminnassa.

Pickleball Spanish Open Club de Campon tennispuistossa Madridissa.

"Finnish Trophy" -kiertopalkinnon jakoi sen edellinen voittaja, englantilainen Sam Basford, jolle kunnianosoitus oli myönnetty vain pari viikkoa aiemmin English Open -turnauksessa Nottinghamissa. Edellä mainittujen ansioiden lisäksi Sam perusteli valintaansa mm. sillä, että Carlos on aina toiminut hänelle pickleballin "isähahmona", antaen aikaansa ja opastaen eteenpäin lajin saloihin sekä pitäen huolta, että kaikilla on turnauksissa hyvä fiilis. Erinomaiset ansiot siis palkinnon saajaksi!

"Finnish Trophy Paddle" -kiertopalkinto myönnetään eurooppalaisissa lajin suurturnauksissa henkilölle, joka ei välttämättä paistattele mitalikorokkeella, mutta omalla tavallaan toimii erinomaisena lajilähettiläänä kannustaen ja auttaen muita pelaajia, ja näin edesauttaa pickleballin leviämistä ja tunnettuuden kasvua edelleen. Palkintotraditio alkoi Pickleball Finnish Openissa Espoossa kesäkuussa 2017, jolloin mailan sai ensimmäisenä englantilainen Elaine Shallcross. "Finnish Trophy Paddle" -kiertopalkinto on uniikki, Suomessa käsintehty maila. Jokaisen palkitun nimi ja kyseisen turnauksen logo kaiverretaan mailaan.

Seuraavaksi "Finnish Trophy Paddle" -kiertopalkinto on jaossa Amsterdamissa Hollannissa 3.–5.4.2020 pelattavassa Dutch Open -turnauksessa.

Suomesta Spanish Openiin osallistui tänä vuonna kaikkiaan seitsemän pelaajaa. Heidän tuliaisinaan oli hienosti yhteensä 7 eriväristä mitalia.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page