top of page

"Finnish Trophy" -kiertopalkinto Ranskaan


Ranskalainen Cyril Dirand voitti "Finnish Trophy" -kiertopalkinnon

Heinäkuun 12.–14. päivinä Saksan Essenissä järjestettiin 3:s Bainbridge Cup sekä ensimmäinen German Open -turnaus. Kyseessä oli tähän asti suurin pickleball-turnaus Euroopassa, johon osallistui 320 pelaajaa kaikkiaan 22 maasta eri puolilta maailmaa. Päätöspäivän palkintoseremonioissa jaettiin myös "Finnish Trophy" -kiertopalkinto, nyt jo 8. kerran.

Palkinnon sai tällä kertaa ranskalainen Cyril Dirand. Hän on yksi Pickleball Francen perustajajäsenistä, aktiivinen pickleball-pelaaja, ja yksi elo-syyskuun vaihteessa järjestettävän French Open -turnauksen organisaattoreista. Cyrilin valitsi palkinnon saajaksi espanjalais-englantilainen Leonardo "Leo" Gonzalez, joka puolestaan sai palkinnon edellisessä euroopan suurturnauksessa, Pickleball Finnish Open 2019:ssa Espoossa kesäkuussa.

Leo perusteli Cyrilin valintaa palkinnon saajaksi erityisesti sillä, että hän on aina hyväntuulinen ja ystävällinen kaikille, valmis auttamaan ja neuvomaan, ja tietysti myös erinomainen pelaaja. Cyrilin myötä "Finnish Trophy" -kiertopalkinto päätyi nyt myös uuteen maahan, ollen myönnetty aiemmin kolmesti englantilaiselle ja espanjalaiselle, sekä kerran italialaiselle pelaajalle.

"Finnish Trophy" -kiertopalkinto myönnetään eurooppalaisissa lajin suurturnauksissa henkilölle, joka ei välttämättä paistattele mitalikorokkeella, mutta omalla tavallaan toimii erinomaisena lajilähettiläänä kannustaen ja auttaen muita pelaajia, ja näin edesauttaa pickleballin kasvua ja leviämistä edelleen. Palkintotraditio alkoi Pickleball Finnish Openissa kesäkuussa 2017, jolloin mailan sai ensimmäisenä englantilainen Elaine Shallcross. "Finnish Trophy" -kiertopalkinto on uniikki, suomessa tehty maila.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page