top of page

"Finnish Trophy" -kiertopalkinto Leonardo Gonzalezille


Finnish Trophy -kiertopalkinnon voittaja Leonardo Gonzalez

Pickleball Finnish Open 2019 -turnauksessa koettiin jälleen sunnuntaina 16.6. tunteellinen hetki, kun oli aika julkistaa "Finnish Trophy" kiertopalkinnon saaja. Palkinnon kolme viikkoa aiemmin Scottish Open -turnauksessa Glasgow'ssa voittanut englantilainen Karen Mitchell valitsi kiertopalkinnon seuraavaksi vastaanottajaksi espanjalais-englantilaisen Leonardo "Leo" Gonzalezin.

Leo on paitsi erinomainen pelaaja, myös lajin ikoni ja hahmo, jonka kaikki pickleballia harrastavat tietävät ja tuntevat Euroopassa, Amerikassa ja muualla maailmassa. Hän saikin palkinnon ansioistaan pickleballin lajilähettiläänä, sekä aina ystävällisenä ja auttavaisena pelaajana, joka tukee muita harrastuksessaan. Leo kiertää väsymättä kaikissa eurooppalaisissa lajin turnauksissa ja lisäksi on jo kahdesti tehnyt hyväntekeväisyystyötä viemällä pelivälineitä ja levittämällä lajia Nepaliin. Moni saattoikin miettiä, miksi hän sai palkinnon "vasta" nyt.

"Finnish Trophy" -kiertopalkinto jaettiin nyt jo seitsemättä kertaa. Palkinto sai alkunsa edellisessä Pickleball Finlandin järjestämässä Finnish Open -turnauksessa kesäkuussa 2017, jolloin sen sai englantilainen Elaine Schallcross. Sen jälkeen palkinto on luovutettu, aina hieman eri ansioista, eri pelaajille Scottish Openissa, Amsterdam Openissa, Italian Openissa sekä jo kahdesti Spanish Openissa.

Kiertopalkinto myönnetään henkilölle, joka omalla tavallaan ja esimerkillään edistää pickleballin kasvua urheilulajina, toimii esimerkillisenä lajilähettiläänä. Palkitut ovat usein olleet myös henkilöitä, jotka eivät välttämättä itse paistattele mitalikorokkeella, mutta heidän työnsä lajin eteen on kultaakin arvokkaampaa. Ainoa sääntö palkintoa jaettaessa on, että sen saajan on oltava eurooppalainen.

Seuraavan kerran "Finnish Trophy" -kiertopalkinto on jaossa heinäkuun puolivälissä Saksan Essenissä, jossa kisataan järjestyksessään kolmas vuotuinen Euroopan ja Pohjois-Amerikan (ja maailman) välinen Bainbridge Cup sekä pelataan ensimmäinen German Open -turnaus. Sen jälkeen palkinto jatkaa matkaansa English Openiin elokuun lopulla, ja tämän jälkeen Etelä-Euroopan useisiin turnauksiin.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page