top of page

"Finnish Trophy" -kiertopalkinto Leonardo Gonzalezille


Finnish Trophy -kiertopalkinnon voittaja Leonardo Gonzalez

Pickleball Finnish Open 2019 -turnauksessa koettiin jälleen sunnuntaina 16.6. tunteellinen hetki, kun oli aika julkistaa "Finnish Trophy" kiertopalkinnon saaja. Palkinnon kolme viikkoa aiemmin Scottish Open -turnauksessa Glasgow'ssa voittanut englantilainen Karen Mitchell valitsi kiertopalkinnon seuraavaksi vastaanottajaksi espanjalais-englantilaisen Leonardo "Leo" Gonzalezin.

Leo on paitsi erinomainen pelaaja, myös lajin ikoni ja hahmo, jonka kaikki pickleballia harrastavat tietävät ja tuntevat Euroopassa, Amerikassa ja muualla maailmassa. Hän saikin palkinnon ansioistaan pickleballin lajilähettiläänä, sekä aina ystävällisenä ja auttavaisena pelaajana, joka tukee muita harrastuksessaan. Leo kiertää väsymättä kaikissa eurooppalaisissa lajin turnauksissa ja lisäksi on jo kahdesti tehnyt hyväntekeväisyystyötä viemällä pelivälineitä ja levittämällä lajia Nepaliin. Moni saattoikin miettiä, miksi hän sai palkinnon "vasta" nyt.

"Finnish Trophy" -kiertopalkinto jaettiin nyt jo seitsemättä kertaa. Palkinto sai alkunsa edellisessä Pickleball Finlandin järjestämässä Finnish Open -turnauksessa kesäkuussa 2017, jolloin sen sai englantilainen Elaine Schallcross. Sen jälkeen palkinto on luovutettu, aina hieman eri ansioista, eri