top of page

Pickleball Finnish Open 2019 – 8 maata, 12 kansallisuutta


Pickleball Finnish Open 2019 osallistujat

Pickleball Finlandin 14.–16.6. Espoossa järjestämä kansainvälinen Pickleball Finnish Open 2019 -turnaus onnistui erinomaisesti. Kisoihin osallistui lähes 90 pelaajaa kaikkiaan 8 maasta, ja he edustivat yhteensä 12 kansallisuutta. Luonteenomaista turnaukselle oli pelaajien loistava yhteishenki, hyvä ja rento tunnelma, sekä pelattujen pelien korkea taso ja määrä. Kiitos kaikille osallistujille – te teitte tästä turnauksesta hienon tapahtuman!

Finnish Open Pickleball Championships alkoi perjantaina 14.6. miesten kaksinpeleillä, jotka kisattiin kahdessa eri taitoluokassa (4.0+ ja 3.5 & 3.0). Pelaajia niissä oli yhteensä 22. Harmillisesti naisten nelinpeliin ei tullut riittävästi osallistujia, joten niitä ei pelattu lainkaan. Kaksinpelien palkintojenjaon jälkeen Esport Centerin pickelball-kentät täyttyivät muistakin turnaukseen osallistuvista pelaajista, jotka tulivat totuttelemaan lattiaan sekä tapaamaan kilpailijoitaan illan vapaalla harjoitusvuorolla.

Lauantai 15.6. oli nelinpelien päivä. Naiset kilpailivat kahdessa taitoluokassa (4.0+ ja 3.5 & 3.0), ja miehillä luokkia oli kolme (4.0+, 3.5 ja 3.0). Kaikkiaan nelinpeleihin osallistui 41 joukkuetta. Alkusarjojen jälkeen edettiin pudotuspeleihin, jotka pelattiin kerrasta poikki -periaatteella, ennen kuin kunkin sarjan voittajat oli saatu seulottua. Palkintojenjaon jälkeen reilut 30 kilpailijaa osallistui vielä yhteiselle rennolle turnausillalliselle virallisen kisahotellin ravintolassa.