top of page

Jo kolmas jäsen TMPR Tantrum -mailaperheeseen


TMPR Tantrum T3 -pickleball-maila

Amerikkalainen, vahvassa kasvussa oleva pickleball-mailavalmistaja TMPR Sports on julkaissut jo kolmannen mailan suosittuun Tantrum-mallistoonsa. Aiemmin markkinoilla olleiden Tantrum GXT:n ja Tantrum V:n rinnalle on juuri julkaistu uutuusmalli Tantrum T3.

Tantrum T3 noudattelee monilta osin Tantrum GXT:n ja Tantrum V:n hyväksi todettuja linjoja. Kaikkien kolmen mailan muoto on identtinen, eli ovaali, jolloin se on hieman kapeampi ja pidempi kuin yleiset neliömäisemmät mailat. Lisääntynyt pituus tuo enemmän ulottuvuutta, ja ovaali muoto antaa luontaisesti suuren, lähemmäs reunoja ulottuvan "sweet spotin", eli optimaalisen lyöntialueen.

Kaikkien Tantrumien runko on polymeeri-hunajakennoa, joka erilaisine variaatioineen on tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin mailojen runkomateriaali markkinoilla. Polymeeri (tai polypro