top of page

Jo kolmas jäsen TMPR Tantrum -mailaperheeseen


TMPR Tantrum T3 -pickleball-maila

Amerikkalainen, vahvassa kasvussa oleva pickleball-mailavalmistaja TMPR Sports on julkaissut jo kolmannen mailan suosittuun Tantrum-mallistoonsa. Aiemmin markkinoilla olleiden Tantrum GXT:n ja Tantrum V:n rinnalle on juuri julkaistu uutuusmalli Tantrum T3.

Tantrum T3 noudattelee monilta osin Tantrum GXT:n ja Tantrum V:n hyväksi todettuja linjoja. Kaikkien kolmen mailan muoto on identtinen, eli ovaali, jolloin se on hieman kapeampi ja pidempi kuin yleiset neliömäisemmät mailat. Lisääntynyt pituus tuo enemmän ulottuvuutta, ja ovaali muoto antaa luontaisesti suuren, lähemmäs reunoja ulottuvan "sweet spotin", eli optimaalisen lyöntialueen.

Kaikkien Tantrumien runko on polymeeri-hunajakennoa, joka erilaisine variaatioineen on tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin mailojen runkomateriaali markkinoilla. Polymeeri (tai polypropyleeni) on kestävää ja kevyttä, ja antaa mailalle sopivasti joustoa ja tärkeää "tatsia" lähipeliin verkolla. Jokaisella valmistajalla on kuitenkin omat speksinsä runkomateriaalien suhteen, eli ne vaihtelevat eri mailamallien välillä.

Kolminkertainen lasikuitu

Tantrum T3:n juju ja ero muihin mailoihin piilee kuitenkin mailan pinnassa. Siihen on laitettu peräti kolme ohutta kerrosta lasikuitua, mailan painon kuitenkaan lisääntymättä merkittävästi. Tripla-lasikuitu ei vie mailan tatsia, mutta antaa pelaajalle juuri sopivasti lisää voimaa niihin tärkeisiin "put away" -lyönteihin.

TMPR Sportsin Tantrum T3 on erinomainen maila pelaajalle, joka haluaa mailaltaan sekä responsiivisuutta, että räjähtävää tehoa. Mailan muoto on suunniteltu sopimaan erityisesti tenniksestä pickleballin pariin siirtyville pelaajille.

Pickleball Finland on TMPR Sportsin virallinen maahantuoja. Kaikki Tantrum-mailat ovat USAPA:n kisakäyttöön hyväksymiä. Kauttamme saat yksinoikeudella myös amerikkalaiset, alan johtavat Paddletekin, Selkirkin ja ProLiten mailat, sekä kaikki muut lajin välineet.

Lisätietoa TMPR:n mailoista:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page