top of page

Pickleball Finnish Open Espoossa kesäkuussa. Tule mukaan!


Pickleball Finnish Open 2019 -logo

Suomen ja koko Pohjoismaiden kansainvälisin pickleball-tapahtuma tänä vuonna, Pickleball Finnish Open 2019, kisataan Espoossa 14.–16. kesäkuuta. Pelipaikkana on Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva Esport Center.

Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit, sekä sekanelinpelit. Tarjolla on useita tasoluokkia, joten kaikentasoiset pelaajat löytävät itselleen sopivantasoista peliseuraa. Tämä taas tarkoittaa mukavia ja sopivan haastavia matseja. Kisoihin ilmoittautuminen on käynnissä, ja tällä hetkellä osallistujia on tulossa jo kuudesta maasta; Englannista, Belgiasta, Saksasta, Ranskasta, Sveitsistä ja tietysti eri puolilta Suomea. Ja lisää osallistujamaita on mitä todennäköisemmin luvassa lähiaikoina.

Kuten lajin turnauksille on tyypillistä, myös Pickleball Finnish Openista on tarkoitus tehdä luonteeltaan välitön ja hyväntuulinen tapahtuma. Vaikka mitaleista kilpaillaankin, pickleball-kisoissa korostuu myös leppoisa yhdessäolo ja muiden lajiharrastajien tapaaminen. Joten vaikka olisit pelannut vasta vähän aikaa, tule rohkeasti mukaan!

Verkostoitumisen lisäksi pickleball-turnaukset ovat mitä parhain paikka oppia uutta seuraamalla, miten muut pelaavat. Jos normaalisti pelaat samassa, pienessä porukassa, kisoissa saat myös pelata täysin uusia vastustajia vastaan. Näin kotiinviemisinä on taatusti uusia kokemuksia ja vinkkejä omaan peliin.

Olemme saaneet turnaukselle useita sponsoreita, eli ainakin voittajille on luvassa loistavia tuotepalkintoja.

Nähdään kesäkuussa! Viimeinen ilmoittautumispäivä turnaukseen on perjantaina 24. toukokuuta.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page