top of page

Nyt meiltä myös TMPR Sportsin mailat


Pickleball Finland on laajentanut erittäin laadukkaiden pickleball-mailojen valikoimaansa entisestään ja aloittanut amerikkalaisten TMPR Sportsin mailojen maahantuonnin ja myynnin. Valikoimassa on aluksi kaksi erityyppistä mailaa, Tantrum GXT ja Tantrum V.

Tantrum GXT on maila pelaajalle, joka haluaa poikkeuksellisen hyvän kosketuksen palloon ja herkkyyttä dinkkaukseen ja lähipeliin verkolla. Tantrum GXT:ssä on polymeeriydin ja hiilikuitupinta, ja maila on "pehmein" niistä vähintään noin 50 eri mallista, joita olemme vuosien varrella kokeilleet.

Tantrum V on astetta kovempi kuin sisarmallinsa GXT. Tantrum V:ssä on polymeeriydin ja mailan pinta on yhdistelmä lasikuitua ja polykarbonaattia. Maila tarjoaa enemmän lyöntivoimaa kuin Tantrum GXT, kuitenkaan uhraamatta liikaa lähipelissä tarvittavaa herkkyyttä.

Molemmille Tantrum-malleille yhteistä on ovaalin muotoinen lapa, jonka ilmanvastus on pieni vaihdettaessa nopeasti kämmeneltä rystylle ja takaisin. Lisäksi mailoissa on erittäin hyvin muotoiltu ja mukava kahva, joka takaa hyvän ja pitävän otteen vauhdikkaissakin peleissä.

Lisää TMPR Sportsin mailoista voit lukea tuotesivuilta:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page