top of page

Pickleball Finland Xmas Games 2018 – 2. suurin turnaus Suomessa


Pickleball Finland Xmas Games 2018:n osallistujat

Järjestyksessään jo viides pickleball-turnauksemme, Pickleball Finland Xmas Games 2018 keräsi 8. joulukuuta Espooseen kaikkiaan 56 pelaajaa ympäri Suomea. Turnauksesta tuli jälleen aidosti kansainvälinen, kun osallistujien joukossa oli Suomessa asuvien ulkomaalaisten lisäksi pelaajia myös Englannista ja Saksasta. Tapahtuma on myös 2. suurin Suomessa koskaan järjestetty pickleball-turnaus – edellä on vain kesällä 2017 järjestämämme 2nd Finnish Open, johon osallistui 110 urheilijaa 9 maasta.

Päivän aikana kilpailtiin naisten, miesten nelinpelien sekä sekanelinpelien avoimissa sarjoissa. Lisäksi miesten nelinpelissä oli erillinen sarja yli 60-vuotiaille. Kaikkiaan Foreverclub Matinkylän sulkapallohallissa pelattiin päivän aikana 8 kentällä yhteensä vaikuttavat 133 ottelua!

Jälleen kerran oli ilo huomata se hyvä yhteishenki, joka pickleball-harrastajien parissa vallitsee. Vaikka kentällä pelattiin tosissaan voitosta, pelin jälkeen kokeneemmat jakoivat mielellään neuvojaan lajia vähemmän aikaa harrastaneille, jotka kuuntelivat korva tarkkana. Iso hatunnosto kaikille teille, jotka osallistuitte elämänne ensimmäiseen pickleball-turnaukseen! Vaikka kultaa ei vielä tullutkaan, toivottavasti pelipäivä oli kaikin puolin antoisa, ja saitte roppakaupalla hyvää kokemusta niin omista peleistä, kuin seuraamalla muiden otteluita.

Mitalit pitkälti tuttuihin osoitteisiin

Jälleen kerran suurimman osan turnauksen mitaleista veivät euralaiset ja espoolaiset. Odotamme innolla, milloin tämä trendi muuttuu! Turnauksen mitalistit sarjoittain ovat:

Pickleball Finland Xmas Games 2018 – naisten nelinpelin mitalistit

Naisten nelinpeli:

Kultaa: Sanna Kiuru ja Maria Miettinen

Hopeaa: Louise Stephens (ENG) ja Pia Kortelainen

Pronssia: Jenni Jokinen ja Tiina Peltonen

Pickleball Finland Xmas Games 2018 – miesten nelinpelin mitalistit

Miesten nelinpeli (avoin):

Kultaa: Harri Kiuru ja Marko Miettinen

Hopeaa: Juha Vainionpää ja Markus Granlund

Pronssia: Jyri Kononoff ja Jukka Pellosniemi

Miesten nelinpeli (60+):

Kultaa: Göran Hietarinta ja Ray Schiltz

Hopeaa: Kari Sainomaa ja Harri Ahola

Pronssia: Timo Kouhi ja Keijo Kallio

Sekanelinpeli:

Kultaa: Pia Kortelainen ja Christian Packalén

Hopeaa: Sanna Kiuru ja Harri Kiuru

Pronssia: Lynda Karvinen ja Jukka Pellosniemi

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page