top of page

Pickleball Finland Xmas Games 2018 joulukuussa Espoossa


Pickleball Xmas Games 2018 -turnaus Espoossa

Vuosi lähenee loppuaan, ja lauantaina joulukuun 8. päivänä on vuorossa järjestyksessään jo kolmas pickleball-jouluturnauksemme, ja toinen turnauksemme tänä vuonna. Pickleball Finland Xmas Games 2018 pelataan Espoon Matinkylässä, Foreverclub Matinkylän sulkapallohallissa. Kisat alkavat klo 9.00 ja kestävät iltaan asti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 30. marraskuuta klo 21.

Kisaohjelmassa ovat naisten ja miesten nelinpelit sekä sekanelinpelit avoimissa sarjoissa. Lisäksi miehille on oma 60+ -ikäsarja. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset pickleballin harrastajat, alaikärajan ollessa 15 vuotta ja alle 18-vuotiailla täytyy olla vanhempi valvomassa.

Tule viettämään mukava päivä Amerikan nopeimmin kasvavan urheilulajin parissa ja tutustumaan muihin pickleballin harrastajiin eri puolilta Suomea. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa turnauksesta ja ilmoittautumiset: www.pickleballfinland.fi/xmas-games-2018.

Kannattaa myös kerrata pickleballin säännöt ja pistelasku:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page