top of page

Edullisia mailoja vasta-alkajille


Selkirk "The Club" – edullinen, mutta hyvä maila vasta-alkajille

Uutta harrastusta aloittaessa moni miettii myös siinä tarvittavien välineiden hankintaa. Jos ostat halvimmat mahdolliset, ei rahaa mene paljon hukkaan, mikäli kokeilu jää pariin kertaan. Jos taas ostat parhaat mahdolliset, tilanne on päinvastainen. Toisaalta aivan pilipali-välineillä harrastuksesta saa tuskin edes alussa paljon iloa, ja niiden ominaisuudet loppuvat pian kesken. Ja sitten joudutaan ostamaan heti uudet. Lisää rahanmenoa.

Pickleball Finland tuo maahan amerikkalaisia Paddletekin, Selkirkin ja ProLite Sportsin pickleball-mailoja, sekä muita pickleball-välineitä. Nämä kolme valmistajaa ovat arvostettuja, pitkään alalla toimineita, ja heidän mailoillaan pelaavat lukemattomat harrastajat sekä monet lajin maailmanhuiput.

Laadukkaat vaihtoehdot kaikkiin hintaluokkiin

Valikoimassamme on laadukkaita mailavaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa. Edullisimmatkin mailat ovat USA:ssa valmistettuja, ja niiden pelilliset ominaisuudet (materiaalit, paino, tasapainotus) ovat kunnossa. Tätä ei voi sanoa kiinalaisista halpistuotteista.

Esimerkiksi Selkirkin "The Club" on pelkistetystä ulkonäöstään huolimatta hyvä maila vasta-alkajalle. Siinä, kuten kaikissa muissakin malleissa, on polymeeri-hunajakennorunko ja komposiittipinta. Pelikokemus ja kosketus palloon on niiden ansiosta jotain aivan muuta kuin järkyttävän painavilla ja kivikovilla vanerimailoilla, joilla käsi väsyy ja tatsi on kadoksissa.

Myös Paddletek Club ja Selkirk Latitude ovat erinomaisia edullisemman hintaluokan mailoja, joiden ominaisuudet riittävät kuitenkin pidemmällekin. Kaikki kolme ovat hyviä valintoja paitsi yksityishenkilöille, myös kouluihin, kuntien liikuntapalveluille ja ylipäänsä sekalaiseen yleiskäyttöön.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page