top of page

Meiltä nyt myös Selkirkin huippulaadukkaat mailat!


Pickleball Finland on pickleballin asiantuntija ja väsymätön suurlähettiläs Suomessa. Toimme pickleballin Suomeen vuonna 2014, josta alkaen olemme suurella sydämellä levittäneet lajia kymmenissä esittelytilaisuuksissa ympäri maata mm. koululaisille, senioreille, työporukoille ja liikunnan ammattilaisille. Ja järjestäneet monia Suomen suurimpia pickleball-turnauksia.

Lajin kasvun mahdollistaaksemme olemme alusta lähtien tuoneet myös maahan laadukkaita, alan parhaita mailoja ja muita pelivälineitä. Valikoimassamme ovat tähän asti olleet amerikkalaisten Paddletekin ja ProLite Sportsin mailat. Nyt valikoima on laajentunut entisestään, sillä olemme aloittaneet yksinoikeudella myös Selkirkin mailojen maahantuonnin.

Paddletekin ja ProLiten tavoin myös Selkirk valmistaa kaikki mailansa USA:ssa. Mailat tehdään parhaista materiaaleista, ja työn laatu on kerrassaan huippua! Näiden valmistajien mailoilla pelaa iso lista maailman parhaita pelaajia. Selkirkin tallissa ovat mm. miesten kaksinpelin tämän hetken maailmanykkönen Tyson McGuffin, sekä USAPA Nationals ja US Open -voittajat Cammy MacGregor, Glen Peterson, Enrique Ruiz, Joanne Russell ja Tonja Major, sekä Tournament of Championsin kultamitalisti Morgan Evans.

Laaja valikoima, mukana uudet Amped-huippumailat

Selkirkin erittäin laajasta valikoimasta olemme ottaneet tarjolle mailoja monesta eri hintaluokasta. Suoraan saatavilla ovat nuorillekin aloittelijoille sopiva, kevyt ja edullinen Latitude, sekä keskihintaluokan vahvat Epic Prime ja S2 Prime. Tai entäpä Tyson McGuffinin nimikkomaila, hieman tavallisia pidempi uusi huippumalli Invikta Amped? Tai Epic Amped, joka muodoltaan ja mitoiltaan sopii useimmille ja on peliominaisuuksiltaan kertakaikkiaan loistava!

Selkirkin uusin Amped-sarja hyödyntää Selkirkin omaa, aiempaa paksumpaa X5 polypropyleeni-polymeeriydintä ja uutta FiberFlex -lasikuitupintaa. Paksumpi ydin antaa lisää lyöntivoimaa ja tarkuutta lyhyeen verkkopeliin. Sillä "imet" myös tehokkaasti voimaa vastustajan kovista lyönneistä. Lisäksi mailan optimaalinen lyöntikohta, "sweet spot", on aiempaa isompi. FiberFlex-pinta taas on omiaan koviin kierrelyönteihin.

Erilaisia mailamalleja Amped-sarjassa on kaikkiaan viisi, ja niistä on saatavilla eripainoisia versioita. Kaikkia Selkirkin eri mailoja voit veloituksetta kokeilla Pickleball Finlandin pelivuoroilla Espoossa ennen ostopäätöstä. Jos haluamaasi mailaa ei ole varastossa, tilaamme sinulle sellaisen haluamassasi värissä seuraavan tehdastoimituksen yhteydessä.

Ota yhteyttä, niin autamme uuden mailasi valinnassa!

Selkirk logo

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page