top of page

Meiltä nyt myös Selkirkin huippulaadukkaat mailat!


Pickleball Finland on pickleballin asiantuntija ja väsymätön suurlähettiläs Suomessa. Toimme pickleballin Suomeen vuonna 2014, josta alkaen olemme suurella sydämellä levittäneet lajia kymmenissä esittelytilaisuuksissa ympäri maata mm. koululaisille, senioreille, työporukoille ja liikunnan ammattilaisille. Ja järjestäneet monia Suomen suurimpia pickleball-turnauksia.

Lajin kasvun mahdollistaaksemme olemme alusta lähtien tuoneet myös maahan laadukkaita, alan parhaita mailoja ja muita pelivälineitä. Valikoimassamme ovat tähän asti olleet amerikkalaisten Paddletekin ja ProLite Sportsin mailat. Nyt valikoima on laajentunut entisestään, sillä olemme aloittaneet yksinoikeudella myös Selkirkin mailojen maahantuonnin.

Paddletekin ja ProLiten tavoin myös Selkirk valmistaa kaikki mailansa USA:ssa. Mailat tehdään parhaista materiaaleista, ja työn laatu on kerrassaan huippua! Näiden valmistajien mailoilla pelaa iso lista maailman parhaita pelaajia. Selkirkin tallissa ovat mm. miesten kaksinpelin tämän hetken maailmanykkönen Tyson McGuffin, sekä USAPA Nationals ja US Open -voittajat Cammy MacGregor, Glen Peterson, Enrique Ruiz, Joanne Russell ja Tonja Major, sekä Tournament of Championsin kultamitalisti Morgan Evans.