top of page

Spring Games 2018 toiseksi suurin pickleball-turnaus Suomessa


Lauantaina 5.5. pelattiin Pickleball Finland Spring Games 2018, joka oli jo neljäs järjestämämme pickleball-turnaus Suomessa. Pelipaikkana oli tuttuun tapaan Forever Matinkylän sulkapallohalli Espoossa. Kisat olivat Suomen 2. suurin pickleball-tapahtuma heti kesällä 2017 järjestämämme ison kansainvälisen turnauksen jälkeen.

47 osallistujaa, 94 ottelua

Tällä kertaa osallistujia oli kaikkiaan 47, eli lähes kymmenen enemmän kuin vastaavassa turnauksessa viime joulukuussa. Ilahduttavaa oli pelaajamäärän kasvun lisäksi se, että paikalla oli myös ensikertalaisia Keravalta, Lapualta, Kokkolasta ja aina Oulua myöten. Kaikkiaan pelaajia osallistui 11 eri paikkakunnalta. Kansainvälistäkin väriä tapahtumassa nähtiin kun saimme osallistujat Tšekeistä ja Brysselistä. Lisäksi mukana oli kaksi Suomessa asuvaa amerikkalaista.

Kisoissa pelattiin naisten, miesten ja sekanelinpelit. Ens