top of page

Pickleballia Aamulehdessä – laji tuli nyt myös Tampereelle!


Olemme levittäneet pickleballin jo yli 50 paikkakunnalle Suomessa. Nyt mukaan liittyy myös maan kolmanneksi suurin kaupunki Tampere. Alueen johtava sanomalehti Aamulehti kävi tekemässä meistä juttua Pickleball Finlandin pelivuorolla Espoossa.

USA:n nopeimmin kasvavan urheilulaji pickleballin suosio jatkaa vahvaa kasvuaan myös Suomessa. Alkuvuonna uusia pelipaikkakuntia on eri puolille maata tullut miltei parikymmentä. Nyt luvassa lienee jälleen runsaasti uusia harrastajia, kun viimeisimpänä listaan tulee mukaan Pirkanmaan keskus Tampere. Siellä sijaitseva upouusi liikuntakeskus Kauppi Sports Center tarjoaa pickleballia asiakkailleen kaikilla kuudella sulkapallokentällään. Uteliaat voivat vuokrata pelivälineitä hallilta, joten uutuuslajin kokeilu on tehty todella helpoksi.

Maan toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti Aamulehti kiinnnostui pickleballista, kun ryhmä Haaga-Helian opiskelijoita halusi tehdä juttua uusista matalan kynnyksen trendiliikuntalajeista. Pickleball nousi juttukokonaisuuden ykkösaiheeksi opiskelijoiden käytyä vierailemassa Pickleball Finlandin pelivuorolla Espoon Matinkylässä. Juttu julkaistiin 2.4. Aamulehden verkkosivuilla, jossa on myös tarjolla videomateriaalia pelivuoroltamme.

Pickleball Finland on saanut lajille runsaasti julkisuutta. Meistä on tehty Suomessa jo yli 30 mediajuttua niin televisioon, radioon, sanomalehtiin kuin nettiinkin. Viime viikolla ilmestyi myös amerikkalainen lajin erikoisaikakauslehti Pickleball Magazinen tuorein numero, jonka suositulla "Around the World" -palstalla on esittelyssä Suomi - ja Pickleball Finland! Yhteenlaskettu lukija- ja katsojamäärä meistä tehdyillä jutuilla on Aamulehden jälkeen jo yli 2,4 miljoonaa!

Lisää aiheesta:

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page