top of page

Pickleball Finland Spring Games toukokuussa Espoossa


Vuonna 2017 järjestimme Espoossa kaksi pickleball-turnausta. Kesäkuussa pelattiin yhdeksästä maasta kaikkiaan 110 pelaajaa koonnut 2nd Finnish Open Pickleball Championships. Joulukuussa oli vuorossa Pickleball Finland Xmas Games 2017, johon tuli 40 osallistujaa kaikkiaan yhdeksältä paikkakunnalta eri puolilta Suomea.

Seuraava turnauksemme, Pickleball Finland Spring Games 2018, pelataan Espoossa lauantaina 5. toukokuuta. Ilmoittautuminen kisoihin päättyy 26. huhtikuuta. Tapahtuma toimii myös hyvänä lämmittelynä Amsterdamissa toukokuun lopulla pelattaville kansainvälisille kisoille, joihin Suomesta on lähdössä kaikkiaan toistakymmentä pelaajaa.

Pelipaikkana on Espoon Matinkylässä sijaitseva Foreverclub Matinkylän sulkapallohalli. Kisoissa on suunniteltu pelattavan naisten, miesten ja sekanelinpelit.

Vaikka mitaleista tottakai tälläkin kerralla kilpaillaan, tavoitteena on järjestää jälleen – lajille ominaiseen tyyliin – ennen kaikkea hyväntuulinen ja rento tapahtuma, jossa pickleballin harrastajat eri puolilta Suomea voivat tavata toisiaan ja mitellä taitojaan myös uusia pelikavereita vastaan. Osallistujia odotetaan paitsi pääkaupunkiseudulta, myös eri puolilta Suomea paikkakunnilta, joissa pickleball on lähtenyt mukavaan nosteeseen. Ja kuka tietää, kenties saamme mukaan myös muutamia pelaajia ulkomailta.

Pickleball Finland Spring Games 2018 on järjestyksessään jo neljäs Pickleball Finlandin järjestämä lajin turnaus. Suomen kautta aikain ensimmäisen pickleball-turnauksen järjestimme marraskuun lopulla 2015. Silloin laji oli saanut jalansijaa vasta Espoossa, ja tapahtumaan osallistui vajaat 40 innokasta pickleballin harrastajaa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page