top of page

Xmas Games 2017 toi lajin harrastajat Espooseen


Lauantaina 9. joulukuuta kisattiin Espoossa Foreverclub Matinkylän sulkapallohallissa pickleballin ensimmäisessä Xmas Games -turnauksessa. Tapahtuman järjestäjänä toimi Pickleball Finland. Yksipäiväisissä kisoissa pelattiin naisten, miesten ja sekanelinpelien sarjat. Tapahtuma houkutteli paikalle ilahduttavasti kaikkiaan 40 pelaajaa 9 paikkakunnalta Suomessa.

Kisapäivä alkoi naisten ja miesten nelinpeleillä. Naisten nelinpeliin oli ilmoittautunut neljä joukkuetta, jotka pelasivat kaksinkertaisen, suoran round robin -sarjan ( 6 ottelua) mitalistien selvittämiseksi. Miesten nelinpelissä oli mukana 14 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen alkulohkoon. Jatkoon pudotuspeleihin pääsi kummastakin lohkosta 4 parasta. Lopuksi pelattiin finaali ja pronssiottelu.

Iltapäivällä olivat vuorossa sekanelinpelit, joissa oli mukana 8 joukkuetta. He pelasivat suoran round robin -sarjan, ja mitalistit ratkottiin suoraan sijoitusten perusteella.

Kaikkiaan kisoissa pelattiin kiitettävät 90 yksieräistä ottelua. Parhaimmillaan yksittäiselle pelaajalle kertyi päivän aikana peräti 16 peliä. Kuulemma tarpeeksi. Illalla joukko kisaajia siirtyi vielä läheiseen sporttiravintolaan jälkipelien ääreen.

TULOKSET:

Naisten nelinpeli:

  • Kultaa: Jenni Jokinen & Tiina Peltonen

  • Hopeaa: Tuija Makkonen & Helena Rautiola

  • Pronssia: Nina Knorn & Lynda Karvinen

Miesten nelinpeli:

  • Kultaa: Harri Kiuru & Juhana Vermasvuori

  • Hopeaa: Riku Koivisto & Phong Nha Vo

  • Pronssia: Pia Kortelainen & Jukka Pellosniemi

Sekanelinpeli:

  • Kultaa: Pia Kortelainen & Juhana Vermasvuori

  • Hopeaa: Tiina Peltonen & Markus Granlund

  • Pronssia: Jenni Jokinen & Harri Kiuru

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page