top of page

Pickleball Finland Xmas Games Espoossa joulukuussa


Kesäkuussa järjestämämme, menestyksekäs 110 pelaajaa yhdeksästä maasta Espooseen koonnut kansainvälinen "2nd Finnish Open Pickleball Championships" -turnaus saa jatkoa. Joulukuun 9. päivänä on vuorossa Pickleball Finland Xmas Games 2017 -nimeä kantava pickleball-pelitapahtuma.

Pelipaikkana on Espoon Matinkylässä (Matinkartanontie 1) sijaitseva Foreverclub Matinkylän sulkapallohalli. Kisoissa on tarkoitus pelata naisten, miesten ja sekanelinpelit. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukesi tänään.

Vaikka mitaleista tottakai kilpaillaan, tavoitteena on järjestää yhtä hyväntuulinen ja rento, mutta kuitenkin huomattavasti kesäkuista pienimuotoisempi tapahtuma. Tärkeimpään rooliin nousee hauska yhdessäolo pelaamalla USA:n nopeimmin kasvavaa urheilulaji pickleballia. Osallistujia odotetaan paitsi Espoosta ja pääkaupunkiseudulta, myös eri puolilta Suomea, joissa pickleball on lähtenyt mukavaan nosteeseen. Lisäksi saatamme saada muutamia pelaajia mukaan myös ulkomailta.

Pickleball Finland Xmas Games 2017 on järjestyksessään jo kolmas Pickleball Finlandin järjestämä lajin turnaus. Suomen kautta aikain ensimmäisen pickleball-turnauksen Pickleball Finland järjesti marraskuun lopulla 2015. Silloin laji oli saanut jalansijaa vasta Espoossa, ja tapahtumaan osallistui vajaat 40 innokasta uutta harrastajaa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page