top of page

Hyvää Joulua ja pickleballin täyteistä Uutta Vuotta 2017!


Kun innokkaimmatkin pickleballin harrastajat rauhoittuvat pikkuhiljaa Joulun viettoon, on hyvä summata, mitä pickleballin tiimoilta on vuonna 2016 Suomessa tapahtunut.

Vuosi 2016 oli lajin tunnettuuden lisäämisen ja verkostoitumisen vuosi, ja pickleball otti Suomessa monia askeleita eteenpäin. Pelipaikkakuntia ja -paikkoja tuli lisää, lajin harrastaja- ja kokeilijamäärät kasvoi, tuli runsaasti mediajulkisuutta, ja saimme myös kansainvälistä kokemusta ja huomiota.

Pickleballia on mahdollista pelata Suomessa jo noin 30 paikkakunnalla, joilla on pelivälineitä vuokrattavissa. Tämän lisäksi moni kaupunki, kunta, oppilaitos, kuntoutuskeskus ja jopa sairaala tarjoaa pickleballia asiakkailleen uudentyyppisenä liikuntamuotona. Loppuvuodesta heräsi koulujen kiinnostus lajiin ja toiveissa onkin, että vuonna 2017 yhä useampi koululainen ja opiskelija pääsisi pelaamaan pickleballia liikuntatunneillaan tai vaikka paikkakunnan liikuntatapahtumassa tai sporttileirillä. Palaute liikunnanopettajilta ja mui