top of page

"Tennistä, sulkapalloa ja pingistä samaan aikaan"


Satakunnassa sijaitseva Eura Sportcenter on mainio esimerkki pienestä mutta aktiivisesta pelihallista, jossa panostetaan täysillä mailapeleihin. Hallissa voi pelata mm. tennistä, sulkapalloa, squashia, racketballia, pöytätennistä – ja uusimpana pickleballia. Kävimme syyskuun alussa esittelemässä lajia hallin avointen ovien päivänä ja kutsuimme myös median paikalle. Tuttuun tapaan pressikin halusi ottaa selvää, mistä lajissa on kyse.

Eura Sportcenterin pelihallin lattia oli saanut kesän aikana uuden, suorastaan erinomaisen pinnoitteen. Kaiken kukkuraksi viidestä pickleballille soveltuvasta kentästä kaksi oli maalattu yksinomaan virallisilla pickleballin rajoilla (eroaa sulkapallon nelinpelikentästä siinä, että syöttöruudun etuviiva on 15 cm kauempana verkosta). Kyllä kelpaa pelata!

Hallin avointen ovien päivä houkutteli paikalle mukavan määrän uteliaita paikkakuntalaisia kokeilemaan uutuuslaji pickleballia opastuksellamme. Ja eipä aikaakaan, kun reikäpallo sai kyytiä useammalla kentällä. Myös Satakunnan Kansan ja Länsi-Suomen toimittajat olivat tulleet ottamaan selvää pickleballin saloista. Ensinmainitun toimittaja uskaltautui jopa kentälle, reteästi pusakka päällä ja lippis päässä. Taisi tulla lämmin?

Kutsuminen kannatti, sillä saimme molempien lehtien urheilusivuille näyttävät kokosivun jutut. Näiden printti- ja sähköisten versioiden tavoittama yhteenlaskettu lukijamäärä on mahtavat 297.000 lukijaa. Luulisi, että Satakunnassakin pickleballista kiinnostuneiden määrä vähitellen kasvaa.

Lue Länsi-Suomen kaupunkilehti Raumalaisen juttu.

Lisää mediajuttuja pickleballista Suomessa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page