top of page

Kokeile pickleballia Espoo-päivänä 27.8.!


Oletko ajatellut aloittaa uuden liikuntaharrastuksen? Etsitkö lajia, jossa voit treenin ohessa pitää myös hauskaa ja kokea saavasi nopeasti onnistumisen kokemuksia? Mitäpä jos kokeilisit pickleballia?

Pickleball on Amerikan nopeimmin kasvava urheilulaji. Se on sosiaalinen, sporttinen ja koukuttavan hauska mailapeli, jossa tulee hikoiltua miltei huomaamatta. Olet sitten kovakuntoinen mailapelikonkari tai pelkästään mökkisulkista pelannut aloittelija, pickleball sopii sinulle. Lajin säännöt ovat yksinkertaiset, ja etenkin nelinpelissä monentasoiset ja -ikäiset pelaajat voivat pelata samalla kentällä yhtä aikaa. Pickleballia voi pelailla höntsätyyliin, tai todella nopeatempoisena hikiliikuntana. Sinä päätät!

Tervetuloa tutustumaan Suomessa uuteen lajiin ja kokeilemaan pickleballia Espoo-päivänä, lauantaina 27.8. klo 11-13 Freedom Fund Arenalle (os. Ristihaantie 2). Halli sijaitsee Turunväylän kupeessa Ymmerstassa, lähellä Tuomarilaa ja Kauniaisten rajaa (karttalinkki). Mukaan tarvitset kevyet sisäliikuntavaatteet ja hyvät sisäpelikengät. Meiltä saat lainaksi pelivälineet. Opastamme sinut alkuun, ja opetamme pallon- ja mailankäsittelyä, sääntöjä sekä lajin perustekniikoita ja -taktiikoita. Käytössämme ovat hallin kaikki viisi sulkapallokenttää, joten maksimissaan pelaamaan mahtuu 20 henkeä kerrallaan. Vapaa pääsy!

Ja mikäli pickleball-kärpänen puraisee sinuakin, voit tulla mukaan peliporukkaamme ja aloittaa uuden, kivan ja edullisen harrastuksen. Pelaamme Espoossa useita kertoja viikossa niin Freedom Fund Arenalla kuin Forever Matinkylän sulkapallohallissakin. Harrastaa voit myös eri puolilla Suomea.

Seuraa meitä ja ilmoittaudu mukaan Facebook-sivuillamme. Nähdään lauantaina 27.8.!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page